About the author

Related Articles

3 Comments

 1. 1

  Farcaș Marius

  Radu Farcaș s a calificat la Olimpiada Națională de Matematica și în anii 2013, 2014, 2015, unde a obținut în acești ani doua medalii de bronz. Anul trecut, 2017 s a calificat de asemenea și a obținut medalia de bronz cu 17 puncte, în timp ce celalalt participant al Iașului, Bojoi Cristian, care îl contesta pe Radu a obținut 3 puncte, clasându-se pe poziția 63. Rezultatele obținute au fost de fiecare data pe merit, iar acest lucru e confirmat de toți profesorii care îl cunosc. Aruncați cu noroi în munca uriașă depusa de copil. Sa va fie rușine pentru articol.

  Reply
 2. 2

  Redacția

  Domnule Marius Farcas, nu consideram ca d-voastra sunteti cel mai in masura sa aruncati cu piatra si faceti judecati de valoare cu privire o anumita deontologie si modalitate in care este redactat un articol de presa, in conditiile in care ati beneficat din plin de pozitia sotiei d-voastre.In articolul in cauza nu am incercat decat sa redam o situatie faptica si sa punem cap la cap o serie de coincidente cel putin bizare. Departe de noi intentia de a umbri munca copilului d-voastra, caruia ii dorim mult succes in tot ceea ce face si sa bucure de rodul muncii lui, fara nicio imixtiune din partea parintilor.

  Reply
 3. 3

  Colegiul

  In afara faptului ca s-au facut toate permutarile posibile sa ajunga dl Farcas la Colegiul National cum se face ca rezultatele elevilor dumnealui sunt destul de modeste. Copii care au participat la olimpiade internationale de matematica nu reusesc sa ia note decente la judeteana sub “indrumarea” domnului Farcas.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 33 = 34

2014 Agorapress.ro © Toate drepturile rezervate | Copierea articolelor de pe acest site este permisă doar cu link activ către Agorapress.ro