Cătălin Moroşanu revine! Cea mai mare gală cu luptători români, organizată în Italia

0
65

Superkombat va încheia sezonul 2015 cu cea mai mare gală organizată în ultimii 5 ani, pe 12 decembrie, la Torino, care va include şi meciuri pe reguli MMA, şi unde sunt confirmaţi nouă dintre cei mai buni luptători români ai momentului, printre care Cătălin Moroşanu, Raul „Iron” Cătinaş, Bogdan “Bad Boy” Stoica şi Ion „Bombardierul” Pascu.

Evenimentul pus în scenă de Logistic East Food şi Eduard Irimia Promotion va avea loc în cea mai mare arenă din Italia, Pala Alpitour, gazda Jocurilor Olimpice de Iarnă din 2006. Pe 12 decembrie, sunt aşteptaţi peste 7.000 de români pentru a-i încuraja pe tricolori într-o veritabilă confruntare “România vs Restul Lumii”.

În total, gala Superkombat va programa 10 meciuri, dintre care 4 de MMA, urmând să se consemneze debutul celui mai tânăr luptător care a ajuns vreodată în K-1 Final 16, românul Raul Cătinaş, în acest sistem de lupte. În prezent, Cătinaş se pregăteşte în Suedia alături de starul UFC, Alexander Gustafsson.

Tot pe reguli mixte vor lupta cel mai bine cotat român din MMA, Ion Pascu, dar şi campioana mondială la kickbox şi kempo, Cristiana Stancu.

În main-event-ul galei de la Torino, Cătălin Moroşanu se va duela cu un luptător din Bellator, în timp ce tot pe K-1 au mai fost confirmaţi Bogdan Stoica, Alexandru Negrea, Amansio Paraschiv, Lucian Danilencu şi ciobanul din Coarnele Caprei, Bogdan Năstase, legitimat la clubul Scorpions din Iasi.

Fanii tricolori îşi pot achiziţiona biletele inclusiv de la magazinele româneşti din nordul Italiei. În România, gala va fi transmisă de Sport.ro şi Pro TV.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here