Chirica, fire iertatoare! Cei trei „franari” liberali care au pus la cale sabotarea construirii spitalului regional de la Iasi, au scapat de plangeri

0
58

Ce minuni nu a facut Sfanta Parascheva, se pare ca reuseste o biata campanie electorala. Daca in urma cu mai bine de o luna de zile, edilul Iasului declara cu patima ca va depune plângere penală la DNA, nemultumit fiind de presiunile care s-au facut din partea liberalilor în privinta amplasamentului viitorului Spital Regional de Urgente, in cursul acestei zile s-a declarat mai impaciuitor ca un apostol.
Nu avem niciun motiv sa-i pedepsim. Nu am urmarit o persoana in mod evident, ci fapta in sine, pentru ca e jenant sa vezi ca o Romanie intreaga, impreuna cu Comisia Europeana, cu comisarul regional, doamna Villafranca, vin aici si vor sa puna umarul, si niste domni de la PNL vor sa puna frana. Normal ca acest lucru deranjeaza, mai ales atunci cand vezi ca se face cu rea vointa, din motive personale sau politice. Politice e politica, batalia trebuia dusa pana la capat, dar asta nu inseamna ca trebuie sa omori oameni penteu ca Spitalul Regional de Urgenta daca nu se face, mor oameni nevinovati care nu au treaba cu niciun partid. Prin urmare, de aici a aparut nemultumirea mea si revolta, intr-un fel”, a spus cel degraba iertatorul edil al urbei.
Pe 12 octombrie, edilul Iasului sustinea sus si tare ca va depune o plângere in rem pentru a afla cine sunt politicienii care au fost la ministrul Sănătătii, Vlad Voiculescu, pentru a-l determina să refuze amplasamentul viitorului Spital Regional de Urgență din zona Moara de Vânt, care se află la aproximativ doi kilometri de Aeroportul Iasi, facand referire, foarte vag, la trei dintre liberali.
Vom depune plângere penală la DNA pentru trafic de influență și încercare de a contura o altă decizie tehnică pentru sprijinirea unui membru de partid. Vom cere cercetarea in rem până se află care sunt cele trei persoane care au fost (…) la cabinetul ministrului Sănătății cerând să nu ia o decizie cât este la Iași comisarul european Corina Crețu“, declara primarul Mihai Chirica.
Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here