Miss URF – Underground Rock Festival, la RockNRolla Iași

0
88

Vineri 8 octombrie și sâmbătă 9 octombrie 2021 la RockNRolla Iași se va desfășura Miss URF – Underground Rock Festival, manifestare de încurajare a debutului în rock și de susținere a artiștilor rock din Iași.
Vineri 8 octombrie 2021 între orele 13 și 18, copii și adolescenți din Iași ce formează trupe rock, vor urca pe scena Miss URF pentru a performa, live, în fața publicului.
Proiectul “Miss URF – DEBUT ROCK” constă în organizarea și derularea unui program intensiv de descoperire, susținere și promovare a trupelor ieșene de rock și a artiștilor rock – soliști, bateriști, chitariști, șamd. Copiii și adolescenții înscriși în program în urma apelului nostru beneficiază de aprofundarea unor cunoștințe muzicale teoretice, pregătire practică, repetiții aplicate, posibilitatea de a susține un concert live în fața unui public real.
ATELIERELE de specialitate organizate sub umbrela Festivalului pe terasa – acoperiș de la RockNRolla Iași sunt programate astfel:
Marți 21 septembrie ora 18 – Armonie
Miercuri 22 septembrie de la 18 – Chitară bas + Chitară electrică
Joi 23 septembrie ora 19 – Songwriting
Luni 27 septembrie ora 19 – Canto
Marți 28 septembrie ora 18 – Claviaturi
Miercuri 29 septembrie ora 18 – Istoria chitarei electrice
Joi 30 septembrie ora 18 – Inginerie de sunet
Vineri 1 octombrie ora 19 – Percuție / Tobe

Tot vineri 8 octombrie 2021 între orele 19 și 23, scena Miss URF va fi cucerită de TIMPURI NOI (București) cu Dan Iliescu, în deschidere concertând trupele BUSOLA (Chișinău) și GRANOPHYRE (Iași).

Sâmbătă 8 octombrie 2021 între orele 19 și 23, vor urca pe scenă patru trupe rock: Church of Cthuhlu, King Solomon, Sticks and Stones și Roadkillsoda (în ordinea recitalurilor)

De asemenea, în ambele zile vor avea loc activități conexe (artă, meșteșuguri, interviuri cu artiștii, etc.) iar spectatorii sunt invitați să contribuie la susținerea artiștilor de pe scenă și de lângă scenă, prin cumpărarea biletelor ce s-au pus deja în vânzare fizic și online.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here