Partidul Miscarea Populara Iasi se muta pe bulevardul Independentei

0
75

Partidul Miscarea Populara, filiala Iasi, condus de deputatul Petru Movila, a solicitat Primariei Iasi, in vara acestui an, atribuirea unui spaţiu corespunzător, necesar pentru organizarea sediului organizaţiei judeţene.

În urma analizării acestei solicitari, a fost identificat spaţiul situat în Iaşi, Bdul Independenţei nr. 1, bloc D1-D2, mezanin, compus din patru încăperi , cu suprafaţa totală de 130,53 mp, din care trei încăperi cu acces separat şi o suprafaţă de 113,38 mp şi o altă încăpere, alăturată, cu suprafaţa de 17,15 mp, aceasta din urmă neputând fi utilizată independent deoarece nu este prevăzută cu instalaţii sanitare. Spaţiul cu suprafaţa de 113,38 mp necesită unele lucrări de igienizare şi reabilitare a tavanului, în prezent fiind prevăzut cu luminatoare. Mezaninul blocului este ieşit în consolă faţă de faţada verticală cu apartamente ale blocului, astfel încât acest spaţiu are propriul acoperiş reprezentat pe de o parte printr-o terasă de beton şi pe de altă parte de luminatoare. Datorită acumulărilor de precipitaţii şi altor fenomene meteorologice, luminatoarele au cedat de mai multe ori. De asemenea, acest spaţiu a făcut obiectul mai multor licitaţii pentru vânzare, ultima fiind programată în data de 29.10.2015, fără a se înregistra ofertanţi.

Conform procesului verbal nr. 104934/10.11.2015, comisia pentru atribuiri spaţii către asociaţii, fundaţii şi partide politice propune închirierea acestui spaţiu către Partidul Mişcarea Populară, organizaţia solicitantă fiind de acord cu această locaţie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here