Purtat o săptămana pe drumuri pentru un loc la Revelionul Pensionarilor. Batrani umiliţi de PSD, cu numere de telefon nealocate

0
68

Revelionul Pensionarilor organizat anual de PSD Iaşi a iscat şi în acest an pasiuni, revolte şi multe întrebări asupra corectitudinii organizării acestui eveniment. Pensionarii care nu sunt membri PSD au devenit bătaia de joc a oamenilor primarului Nichita, atât din partid cât şi din Primărie. Un pensionar a fost pasat o săptămână între Primărie – DAC şi PSD, i s-au dat numere false de contact şi speranţe deşarte.

photo_140706010_MBT

Zeci de pensionari din Iaşi, care doresc să participe contra cost la Revelionul Pensionarilor organizat de catre PSD Iaşi, pe 24 ianuarie la Centrul Providenta, au fost purtaţi pe drumuri de reprezentanţii acestui partid, dar şi de funcţionarii Primăriei. Mai mult, bătaia de joc gratuită la care au fost supuşi aceşti bătrâni a întrecut orice putere de imaginaţie. „Umblu de o săptămână să cumpăr două locuri, pentru mine şi soţie, la acest revelion de pe 24 ianaurie. Eu, locuind pe Socola, am fost prima oară la Direcţia de Asistenţă Comunitară, că cineva mi-a spus că se ia pe zone. Directoarea de acolo m-a trimis la primărie, acolo unde am făcut o cerere, dar de acolo mi s-a spus să merg la partid. La PSD erau doi oameni care m-au întrebat dacă sunt membru de partid. Am făcut prostia să spun că nu, da acu mi-am luat după mine calendar cu Ponta, că doar pe el l-am votat. În fine, cei de la PSD m-au trimis la DAC, iar de acolo înapoi la Primărie”, ne-a schiţat traseul unei expediţii absurde, Costache Craşniuc, un pensionar avid de revelion. După ce a fost făcut minge de ping pong între instituţii, pensionarul a fost răsplătit, în bătaie de joc, cu două numere de telefon nealocate ale lui Viorel Câtea, fratelui pesedistului Vasile Câtea. Contactaţi telefonic, reprezentanţii instituţiilor la uşile cărora a bătut bătrânul, au pasat revelionul în sala de bal a celulalt. „Nici noi nu ştim cum e cu revelionul, pentru că se schimbă detalii de la minut la minut”, ni s-a transmis de la PSD Iaşi. Cu toate acestea, din declaraţiile primarului de acum câteva zile, se ştie că peste 1000 de pensionari şi-au cumpărat deja bilete la această petrecere a celor de vârsta a treia. „Ştiu că se dau pe sub mână biletele astea. Prind doar cei ce au pile, dar nu cred că e corect să mai anunţe măcar ca să facă inimă rea la ceilalţi pensionari. Puteau să spună că e revelionul pensionarilor din PSD, nu al pensionarilor din Iaşi”, a spus ieşeanul. In acest an au fost vandute 1200 de bilete pentru Revelionul Pensionarilor, eveniment care va avea loc la Providenta.

rev-pensionari-2014

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here