Şase- şase, poartă in casa. Intalnire a tablagiilor la o partida de babaroase in Clubul Pensionarilor din Nicolina

0
79

Dacă la Iaşi mai este vreun sport rege, acesta nu mai este demult fotbalul, ci tablele. Cel mai nou centru al municipalităţii, destinat activităţilor pensionarilor, marchează şi primele evenimente cu o insemnatate memorabila pentru comunitatea de batrani din Nicolina. La a începutul lunii ianuarie, activitatea centrului a debutat cu un concurs de table în care s-au întrecut „pasionaţii acestui sport”. Organizarea unei astfel de întâlniri nu este întâmplătoare, administratorul centrului de pensionari, Vasile Grăjdeanu, fiind şi preşedintele clubului sportiv ieşean de table şi backgammon.
A fost o întrecere de amatori, cu premii simbolice, dar cu orgolii mari. Încerc cu experienţa mea să îi ajut pe practicanţii acestui sport cu popularitate şi să organizăm cât mai multe astfel de concursuri”, a precizat Vasile Grăjdeanu, care şi-a asumat responsabilitate de a coordona activitatea centrului pentru seniorii din cartier.
Hai să fie cu noroc, iar la anul sa ne vedem pe scena Teatrului National, la Gala Excelentei Sportului Iesean, pentru premierea excelentei in babaroase!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here