10 tone de hartie s-au reciclat la Palas in această toamna. „Spread the cheer!” pentru ca reincepem campania „‘Tis the season to be ECO”

0
66

În acest an, de sărbători, suntem mai atenți la cei dragi, mai empatici cu tot ce ne înconjoară și mai responsabili cu mediul. După ce în toamnă am colectat împreună peste 10 tone de hârtie, dăm start celei de-a doua etape a campaniei de reciclare de la Palas, iar tu poți deveni un spiriduș al sărbătorilor sustenabile. Până pe 4 decembrie 2022, poți să aduci cu tine hârtie de ambalaj, cutii de cadou, felicitări vechi, cărți sau caiete uzate, iar în schimb primești premii, pentru că „‘Tis the season to be ECO”.
Pentru a produce 10 kilograme de hârtie sunt tăiați 24 de copaci, care au o înălțime de 12 metri, însă tu îi poți salva. Cum? Aducând la Palas 10 kg de hârtie, la centrul de reciclare de la baza scărilor rulante din zona magazinului dm drogerie markt (galerie Palas Mall, nivel -3). Este acceptat orice tip de hârtie, printre care și ambalaje și cutii de cadouri, felicitări vechi, cărți sau caiete uzate. Le introduci pe toate în mașinăria de reciclat, iar Semaforul faptelor bune dă verdictul: Naughty (becul roșu) or Nice (becul verde). În funcție de ce bec se aprinde, primești un cadou din partea noastră.
Tu ai reciclat, noi am creat! În luna septembrie a acestui an, ieșenii au fost invitați să recicleze hârtia în cadrul primei etape a companiei de conștientizare a acțiunilor ecologice, demarate de Palas. Au fost adunate 10 tone de hârtie, iar cu o parte au fost create decorațiuni pentru Crăciun, prin tehnica Papier mâché, care vor fi admirate în Palas, în bradul de Crăciun amplasat în zona Guess. Restul hârtiei a fost reciclată cu ajutorul partenerilor noștri de la Recycle.
Ne dorim o tradiție prin care să continuăm inițiativa de înfrumusețare a hârtiei. Astfel, cu materialele colectate în cadrul campaniei actuale „‘Tis the season to be ECO” se vor realiza decorațiuni pentru sărbătorile pascale din anul 2023, care vor fi expuse în Palas.
Spread the cheer!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here