Acțiune specială de colectare a deșeurilor electrice, direct de la domiciliu si firme, in perioada 2 și 30 iunie

0
107

Primăria Municipiului Iași și Asociația RoRec, Serviciul Local de Colectare Iași, SC Salubris S.A împreună cu partenerii locali organizează în luna iunie o acțiune specială de colectare a deșeurilor electrice. Aceasta face parte dintr-o amplă campanie organizată cu ocazia Zilei Mediului în peste 20 de județe din țară.

În Iași programul de colectare se desfășoară între 2 și 30 iunie prin Serviciul de preluare a comenzilor de ridicare a deșeurilor electrice de la domicilii și sedii de firme sau instituții.

Acest program este parte a campaniei naționale ocazionate de Ziua Mondială a Mediului, prin care încurajăm responsabilitatea față de mediu prin debarasarea responsabilă de deșeurile electrice.

„Ne bucurăm să putem sărbători Ziua Mediului alături de partenerii noști tradiționali – Asociația RoRec, Serviciul Local de Colectare Iași, Salubris SA – și alături de ieșeni. Vă invit să participați la această acțiune în număr cât mai mare, pentru a ne îndeplini cu toții misiunea de cetățeni responsabili și pentru a trăi împreună într-un oraș curat, eco și european!”, a declarat Mihai Chirica, primarul Municipiului Iași.

Vrei să participi și să scapi de deșeurile electrice? Sună la 0800.444.800 (call center national) ; 0764.399.399 (call center local) sau intră pe www.colecteaza.ro și află care cum te poți debarasa responsabil și corect de aceste deșeuri și ce premii sunt puse la bătaie!

Cu un simplu apel la TelVerde 0800.444.800 (gratuit din orice rețea de telefonie mobilă sau fixă) sau prin completarea formularului de pe www.colecteaza.ro puteți face curat în casele și birourile dumneavoastră, eliberându-le de aparate electrice și electronice inutile. Și puteți câștiga premii de la partenerii programului!

Cetățenii care au de predat deșeuri electrice sunt invitați să sune de luni până vineri – între orele 9.00-17.00 – la numărul gratuit 0800.444.800, sau să plaseze o comandă de preluare pe formularul de comenzi online colecteaza.ro. sau să le predea direct la unul din punctele provizorii de colectare de mai jos ce vor fi deschise intre orele 09.00- 16.00 in perioada 2 -30 iunie:

–  Sediul SC Salubris S.A – șos. Naţională, nr.43;

–  Centrul de cartier Tătărași –  str. Vasile Lupu, nr.8;

–  Centrul de cartier Alexandru cel Bun – str. Tabacului, nr. 1B;

–  Centrul de cartier Nicolina – str. Petre Țuțea, nr. 2;

–  Centrul de cartier Păcurari – șos. Păcurari, nr. 34;

–  Centrul de cartier Frumoasa – bld. Poitiers, nr. 20-22;

–  Centrul  Permanent de Colectare DEEE Iași – Strada Pompei, nr 3 (zona Podul de Piatră).

Firmele și instituțiile care doresc să caseze echipamentele electrice și electronice în conformitate cu legislația în vigoare ce vizează managementul deșeurilor, pot da comandă atât prin TelVerde, cât și online, pe www.colecteaza.ro Pentru instituții și firme se oferă documentația necesară raportărilor fiscale și juridice.

Echipele operatorilor locali parteneri vă vor suna în maximum trei zile lucrătoare de la plasarea comenzii, pentru a stabili ziua și intervalul orar de ridicare a deșeurilor.

Important! Membrii echipajelor care ridică deșeurile de la domiciliu sau de la birouri operează în conformitate cu măsurile anti COVID-19: păstrează distanța minimă obligatorie față de deponenți, sunt echipați cu măști de protecție și mânuși, au mașinile dotate cu geluri și șervețele dezinfectante pe care le folosesc înainte și după fiecare preluare a unei comenzi. Iar cetățenii care vor preda deșeurile sunt rugați să poarte mască în momentul predării deșeurilor și al completării taloanelor de participare la campanie.

Participi la Ziua Mediului, sărbătorești fără vechituri electrice și poți câștiga si un premiu special! Premiile puse la bătaie sunt 11 blendere Tristar, 11 mașini de călcat Philips, 11 mixere de bucătărie Tristar și 3 cuptoare cu microunde Candy! Tombola cu premii la care vom afla câștigătorii campaniei va avea loc în data de 1 iulie, la ora 12.00, la Centrul de colectare DEEE Iași din strada Pompei, nr. 3.

Ce mai stai pe gânduri? Cere detalii la 0800.444.800 sau intră pe www.colecteaza.ro! Cu un singur apel reciclezi și te bucuri de premii! Sute de premii își așteaptă câștigătorii din toată țara!

Pentru detalii și alte infomații despre campanie, persoana de contact este:

Simona  Cecilia Ghiga

Operatorul de Colectare Partener Rorec

Telefon: 0745 302 094 // Email: office@ecoarena.ro

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here