350 de antreprenori vor participa astazi la Business Days Iasi

0
62

Business Days și Primăria Municipiului Iași organizeaza astazi, 26 martie 2018, de la ora 10.00, în Sala „Vasile Pogor”, conferinţa de presă a evenimentului Business Days. În cadrul conferinței de presă vor fi prezentate concluziile unei cercetări de piață inițiate de către echipa Business Days în perioada ianuarie – martie 2018. Cercetarea s-a efectuat în județele din regiunea Moldovei, pe un eșantion de 230 de oameni de afaceri și antreprenori, privind nevoile, problemele și provocările cu care se confruntă operatorii economici și managerii din zona Moldovei. În aceeași ordine de idei, va fi prezentată și o statistică comparativă a studiului cu alte regiuni ale României unde Business Days a mai elaborat cercetări de acest gen în anii trecuți.

La conferința de presă vor participa fondatorul și coordonatorul Business Days, Laszlo Pacso, primarul  Mihai Chirica, precum și câțiva antreprenori locali care vor fi prezenţi în cadrul ediței Business Days de la Iași.

Business Days este cea mai complexă platformă de afaceri, de evenimente, dezvoltare profesională și personală din România pentru antreprenori și manageri din toate domeniile de activitate. Evenimentele Business Days sunt cele mai mari și de impact evenimente de business din România. În 2018, aceste evenimente vor fi organizate în șapte orașe din toate regiunile țării: Timișoara, Cluj-Napoca, București, Brașov, Constanța, Iași și Târgu- Mureș.

Platforma Business Days cuprinde peste 60 de evenimente organizate în 8 ani de activitate, servicii de promovare inteligentă cu lead-capturing, servicii de generare de lead-uri, evenimente corporate, Business Days TV – un canal video de educare și informare,  studii de piață.

Evenimentele Business Days sunt singurele evenimente din România care aplică studii de cercetare pentru a afla problemele și provocările cu care se confruntă antreprenorii și managerii locali, astfel încât temele și acțiunile evenimentului să răspundă nevoilor actuale ale participanților. Mai mult, este singurul eveniment care își alege speakerii, profesioniștii și experții în baza unei evaluări date de comisii de validare a acestora.

Ediţia Iași Business Focus este prima din acest an şi va avea loc miercuri, 28 martie 2018, la Hotel International Iași, unde vor participa 350 de oameni de afaceri din regiune, 50 de speakeri, experți recunoscuți la nivel național și internațional.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here