5 jocuri de păcănele online cu fructe apreciate în România în acest an

0
150

Jocurile cu fructe au deschis drumul în era modernă a aparatelor de sloturi. Atunci când autoritățile americane au interzis aceste păcănele, producătorii au înlocuit premiile în bani cu recompense în bomboane sau gume de mestecat având aroma fructelor care formau combinația câștigătoare.
De atunci, sloturile cu această tematică nu au mai ieșit din topul preferințelor pasionaților de jocuri de noroc. Popularitatea este alimentată și de faptul că operatorii obișnuiesc să ofere rotiri fără depunere pentru păcănelele cu fructe. Iată 5 astfel de păcănele la modă în România, în acest an:
SHINING CROWN
Shining Crown este slotul care apare în cele mai multe oferte promoționale, pentru că este și cel mai apreciat din categoria păcănelelor cu fructe și șeptari. Sunt 10 linii de plată, care se formează pe 5 role și 3 rânduri. Jocul nu are nici grafică ieșită din comun și nici efecte sonore revoluționare, însă captivează prin rotirile câștigătoare dese.
Pe grilă se opresc patru simboluri importante. Coroana strălucitoare este Wild expandabil, steluța și dolarul sunt Scatters, iar șeptarul este cea mai valoroasă pictogramă. Nu există jocuri speciale, precum serii de rotiri extra, însă asta nu știrbește cu nimic farmecul jocului. Trei linii de plată formate din șeptari cu ajutorul Wild-ului aduc câștigul maxim într-o rundă.
BURNING HOT

Este un alt slot cu fructe și șeptari foarte popular. „Burning Hot” are numai cinci linii de plată. În medie, rotirile câștigătoare sunt ceva mai rare comparativ cu „Shining Crown”, dar există o compensație: câștigurile sunt mai mari, atunci când vin. Trei cireșe, lămâi, prune sau portocale plătesc de două ori miza, în timp ce alte pictograme sunt mai valoroase, în frunte cu șeptarii.
Trifoiul cu patru foi, simbolul norocului, este Wild expandabil. Atunci când ajută la formarea unei combinații câștigătoare, se multiplică pe toată rola. Steluța și dolarul plătesc oriunde se opresc pe grilă, cu condiția să fie în minim trei exemplare.
FRUIT SHOP

Dacă nu ajungi la piață ca să cumperi fructe, o poți face măcar virtual, jucând slotul „Fruit Shop”. Este un joc foarte distractiv, cu o grafică luminoasă, care inspiră prospețime. În magazinul de pe ecran găsești cireșe, prune, lămâi, portocale și pepeni roșii. Cireșe sunt deosebite, pentru că aduc câștig și dacă se opresc pe ecran doar în două exemplare.
Principala caracteristică constă în acordarea de rotiri extra după fiecare rundă norocoasă. Cinci pictograme fructe la fel îți aduc cinci învârtiri din partea casei. Pictograma cu numele jocului este simbol Wild, care are rol și de multiplicator x2.
SWEET BONANZA

Este unul dintre sloturile cu fructe bazate pe mecanism Megaways. Ce înseamnă acest mecanism? În primul rând, pictogramele de același fel nu trebuie să se oprească pe role adiacente pentru a aduce câștiga. Dacă obții minim opt simboluri, oriunde pe ecran, rotirea e câștigătoare. Sunt 243 de linii de plată, pe care vin fructe de tot felul și bomboane.
„Sweet bonanza” are un singur simbol special în jocul de bază, acadeaua spiralată. Aceasta este Scatter și declanșează o serie de rotiri extra dacă apare pe ecran în 4 exemplare. În timpul jocului special, pe grilă pot cădea bombe cu multiplicatori până la 100x. Slotul beneficiază și de mod colapsabil – pictogramele câștigătoare dispar, iar în locul lor cad altele.
BLENDER BLITZ

Este vremea să mergem pe malul mării, acolo unde barmanii prepară cocktailuri delicioase în blender. „Blender Blitz” este o păcănea online Megaways cu câștiguri în avalanșă: simbolurile câștigătoare dispar și sunt înlocuite de altele, în contul aceleiași mize. În dreapta grilei sunt 7 contoare ce reprezintă fructele din joc: kiwi, portocale, mango, căpșuni, struguri, ananași, cireșe. Atunci când un contoar se umple, fructul respectiv (având valoare medie sau scăzută) este eliminat de pe role.
Primești rotiri extra atunci când se umple blenderul din stânga ecranului. Combinațiile câștigătoare se formează clasic, de la cea mai din stânga rolă spre dreapta, cât și de la cea mai din dreapta coloană spre stânga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here