A doua Ediție a Congresului Național al Studenților de la Științe Social-Umaniste are loc la UAIC

0
70

Ministerul Educației Naționale, împreună cu Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași organizează în perioada 11-13 Aprilie 2019, în a doua Ediție, Congresul Național al Studenților de la Științe Social-Umaniste.

Astfel, la Iași, aproximativ 200 de studenți de la diferite universități ale țării vor fi reuniți pentru a interacționa cu unii dintre cei mai buni antreprenori și profesori, specialiști în domeniul științelor social-umaniste. Din dorința de a readuce în actualitate tradiția congreselor interuniversitare, prin acest eveniment se dorește schimbul ideilor proprii ale studenților cu privire la teme și probleme social-umane de interes actual, trăind o altfel de experiență academică și având oportunitatea de a se angaja în noi experiențe sociale, dar și legând noi prietenii.

Participanții vor avea parte de conferințe, dezbateri, workshop-uri și de activități recreative, cazarea și masa fiindu-le asigurate în mod gratuit de Universitate. Aceștia își vor putea îmbogăți atât cunoștiințele academice, cât și cele culturale, descoperind prima Universitate a României, orașul Iași și oamenii ce locuiesc aici.

„Consider că o astfel de oportunitate este bine-venită pentru studenții de la specializările menționate, atât pentru dezvoltarea unor competențe academice, dar și pentru interacțiune, socializare între studenți de la alte alte universitați din România. Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași prin Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice a susținut mereu activitățile de voluntariat și exemplele de bune practici ale studenților”, a declarat Marian Dalban, reprezentantul studenților în Biroul Executiv al Consiliului de Administrație UAIC.

Pentru a putea participa la acest proiect, este necesară completarea formularului de înscriere disponibil pe pagina de Facebook Congresul Studenţilor de la Ştiinţe Social-Umaniste (https://tinyurl.com/CONGRESEDITIAII), până pe 08 Aprilie 2019.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here