A murit actorul si cantaretul Ioan Gyuri Pascu. Avea doar 55 de ani

0
73

Actorul Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineata, la varsta de 55 de ani, transmite Agerpres. Decesul a survenit in urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil. Gyuri Pascu a ramas in memoria spectatorilor si telespectatorilor atat prin muzica sa, cat si prin scenetele in care a jucat alaturi de grupul Divertis, promotorul unui umor de buna calitate.

Informatia a fost confirmata de coordonatorul SMURD Bucuresti, medicul Bogdan Oprita.

Doua echipaje SMURD s-au deplasat la fata locului. Este vorba despre un stop cardiorespirator iresuscitabil“, a declarat coordonatorul SMURD Bucuresti, medicul Bogdan Oprita.

Ioan Gyuri Pascu a murit acasa, in jurul orei 5,00 dimineata. Manevrele de resuscitare au durat aproximativ o ora.

Gyuri Pascu, nascut pe 31 august 1961, la Agnita, a fost muzician si actor, membru al grupului de umor Divertis, din anul 1987, noteaza Mediafax.

S-a lansat in cariera muzicala in anul 1982 si de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care pop, rock, blues, reggae. A cantat impreuna cu grupurile The Blue Workers, Pacific.

A lansat mai multe albume muzicale, printre care se numara “Mixed grill” (1993), “Masina cu jazzolina” (1994) si “Ganduri nevinovate” (1997).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here