A murit doctorul Marin Burlea,”ingerul copiilor” de la Spitalul Sf. Maria. Medicul a decedat in aceasta dimineata la Institutul de Oncologie

0
87

In aceasta dimineata, prof. dr. Marin Burlea a incetat din viata la Institutul Regional de Oncologie Iasi. Absolvent al Liceului Teoretic ”Mihai Eminescu” din Iasi, promotia 1967, Marin Burlea isi continua studiile la facultatea de Medicina Generala, sectia Pediatrie, IMF Iasi. Intre anii 1973-1979 a fost medic secundar la Pediatrie, Clinica a II-a de la IMF Iasi ca mai apoi sa devina medic specialist in pediatrice la Spitalul Clinic de Copii ”Sf. Maria” din Iasi. In 1991 a devenit medic primar prin sustinerea unui examen, ca mai apoi sa urmeze un stadiu de pregatire pentru o a doua specializare. In 2004 a devenit medic medic primar in gastroenterologie.

“Dumnezeu să te odihnească, tata! A plecat un medic care a salvat mii de vieți, Prof. Univ. Dr. Marin Burlea! A plecat tata! Mă doare când mă gândesc la anii ce vin fără el, că mai avea multe de făcut. Mulțumesc colegilor de la Insitutul de Oncologie Iași pentru eforturile lor, pentru lungile nopți din ultima perioadă în care sperau într-o minune”, este mesajul fiicei sale, Anamaria Ciubara.

Marius GAVRILESCU  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here