A murit Ionut Popa, fostul antrenor al Politehnicii Iasi. A făcut stop cardio-respirator in aceasta dimineata

0
76

au mai reușit să-l salveze.

Tehnicianul arădean, în vârstă de 67 de ani, a murit la secția ATI a Spitalului Clinic de Urgență Arad.

El era internat acolo de mai bine de două săptămâni, era în comă, intubat și ventilat mecanic. În această dimineață a făcut un stop cardiorespirator și nu a mai putut fi salvat, deși medicii și-au dat concursul, l-au resuscitat, însă inima lui Ionuț Popa nu a mai bătut.

La începutul anului 2019, pe când antrena UTA, Ionuţ Popa a fost nevoit să se retragă din fotbal în urma problemelor medicale.  Într-un interviu acordat pentru Pro Sport, în luna ianuarie, Ionuţ Popa a vorbit despre problemele de sănătate prin care trecea.   „Cum mă simt? Ca un om bolnav, dar poate că asta îmi este soarta. Am fost pe la o grămadă de medici, dar…Chiar nu vreau să pară acum că mă plâng în presă. Departe de mine acest gând, dar nici eu nu ştiu dacă se mai pot face multe pentru mine. Din păcate, medicii nu îmi pot face operaţia la cap, iar acest lucru îmi complică mult starea de sănătate. Sunt foarte trist din această cauză… Sunt conştient că cei dragi trec prin clipe grele din cauza problemelor mele medicale, dar fotbalul a fost viaţa mea. Păcat că nu mai sunt în putere să lucrez. Le mulţumesc frumos tuturor celor care s-au gândit la mine, dar, acum, vă rog frumos să mă scuzaţi. Nu mai pot să vorbesc la telefon”, a spus Ionuţ Popa.

Ionuţ Popa s-a născut la Pesac (judeţul Arad), în 17 aprilie 1953. A jucat fotbal la Poli Timişoara, Unirea Sânnicolau Mare, Vagonul Arad, Aurul Brad sau Victoria Ineu. A antrenat echipe precum UTA, FC Bihor, Jiul Petroşani, Politehnica Iaşi, CSMS Iaşi, CS Mioveni, Naţional Sebiş, Şoimii Pâncota şi Poli Timişoara.   Ultimul meci pe care l-a condus de pe bancă a fost UTA- ACS Poli Timişoara (2-1), pe 9 martie 2019.

Sursa: aradon.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here