A murit Lucian Balteanu, unul dintre cei mai iubiti jurnalisti ieseni. Trupul ziaristului a fost depus la capela cimitirului Petru si Pavel

0
115

Jurnalistul Lucian Balteanu s-a stins din viaţă după o luptă nemiloasă cu o boală incurabilă.Acesta avea o experienţă îndelungată în presa locală, în special în lumea televiziunii, unde a lucrat la TeleM, Antena 1 Iaşi, Digi 24 Iaşi şi Iasi TV Life. În ultimii ani, Lucian Balteanu a fost reporter şi realizator de emisiuni la Iasi TV Life.
Am aflat cu profundă tristețe de decesul jurnalistului Lucian Bălteanu, redactor și realizator tv la postul de televiziune Iași TV Life. Întreaga sa carieră jurnalistică a fost caracterizată de obiectivitate, devotament pentru adevăr, echilibru și apreciere corectă a subiectelor prezentate pe post.
Am avut onoarea de a-i fi fost invitat în numeroase ediții ale emisiunii pe care o realiza, descoperind în persoana sa un jurnalist onest, interesat de problemele comunității, deschis la dialog și empatizând cu interlocutorul.
Presa ieșeană pierde un om care a iubit meseria de reporter, un drum profesional încheiat, iată, nedrept de devreme. Împărtășesc durerea familiei sale, rugându-mă ca sufletul lui Lucian Bălteanu să își afle odihna veșnică.
Dumnezeu să îl odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate
!”, a transmis primarul Mihai Chirica.
Trupul neînsuflețit al colegului nostru Balteanu Lucian se află depus începând de astăzi, duminică 30 iulie, ora 14 la Casa Mortuară a Cimitirului Sfinții Apostoli Petru și Pavel.
Înmormântarea va avea loc marți, 1 august, ora 09 la Cimitirul Sfinții Apostoli Petru și Pavel, strada Moara de Vânt nr.26.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

76 − 69 =