A murit o legenda a lumii interlope. Fane Spoitoru a decedat într-un spital din Israel

1
75

Fane Spoitoru, pe numele său real Ion Titişor, a murit într-un spital din Israel. În vârstă de 57 de ani, unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din Bucureşti suferise o comoţie cerebrală, scrie Hotnews.

Ion Titişor, cunoscut ca Fane Spoitoru, a devenit cunoscut în 1992. Într-un scandal izbucnit în faţa discotecii Vox Maris din Bucureşti, interlopul a rănit cu sabia un poliţist. La rândul lui, a fost împuşcat. Şi interlopul, şi poliţistul au ajuns la spital. Fane Spoitoru a fost arestat abia după un an, sub acuzaţia de tentativă de omor. După ce dosarul a ajuns în instanţă. Tribunalul Bucuresti a decis suspendarea procesului, pentru ca inculpatul ar fi fost grav bolnav şi nu putea să se prezinte în instanţă. În 1995, în perioada în care procesul său era suspendat din motive medicale, Fane Spoitoru a fost din nou arestat, pentru o altă tâlhărie. Trimis din nou în judecată în 1996, interlopul a fugit în Canada după ce şi a doua instanţă a suspendat procesul. Motivele au fost iarăşi de natură medicală: interlopul a adus acte conform cărora urma să suporte o operaţie la Spitalul Fundeni.fane cu doroftei1-1000

În 1997, Fane Spoitoru a fost condamnat, în lipsă, la nouă ani de închisoare pentru tentativă de omor. A revenit în România în anul 2000, după ce a fost extrădat din Canada. A stat în închisoare doar trei ani, pentru că a fost eliberat condiţionat. Însă la scurt timp după eliberare a fost condamnat, în cel de al doilea proces, la şase ani de închisoare.

În septembrie 2014, Tribunalul Bucureşti a dispus “reabilitarea judecătorească a petentului Ion Titişor”. Mai exact, ambele dosare au fost şterse din cazierul interlopului.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 6 = 2