A treia ediție Wedding Days prezintă cele mai noi idei în materie de nunți, la Palas, în acest weekend

0
67

Se fac pregătiri intese pentru sezonul nunților, iar mirii aleargă din locație în locație pentru a pune la punct toate detaliile. Pentru a evita toată agitația, Palas le propune Wedding Days, unde vor găsi tot ce au nevoie pentru o nuntă de vis. Cei mai cunoscuți reprezentanți în domeniu vor fi prezenți timp de trei zile în Atrium și vor oferi de la sfaturi până la servicii profesionale. Echipa Congress Hall te așteaptă să explorezi sălile boeme, cu vedere spre Palatul Culturii, iar dacă decizi să îți unești destinul cu jumătatea ta în grădina Palas, verighetele vă vor fi oferite de Congress Hall.

A treia ediție Wedding Days începe în acest weekend la Palas. Timp de trei zile, în perioada 14 – 16 mai 2021, viitorii miri sunt așteptați să își organizeze nunțile de vis. Profesioniștii din domeniu revin cu noile tendințe în materie de evenimente și sunt pregătiți să te ajute și cu cele mai mici detalii, pentru ca nunta ta să fie exact așa cum îți dorești.

Uniți-vă destinele într-un decor de poveste, cu priveliște spre Palatul Culturii, la Palas Congress Hall! Fie că preferi o cununie civilă în grădina Palas sau o nuntă alături de familie într-una dintre sălile Congress Hall, echipa de specialiști este pregătită să te îndrume în organizarea nunții perfecte. În același timp, primele trei cupluri care aleg să spună marele „DA!” în sălile Congress Hall vor primi câte un voucher în valoare de 2.000 de lei, pe care îl vor putea folosi să își aleagă verighetele de la Teilor. Intră pe http://www.congresshall.ro și află mai multe detalii despre cum poți intra în posesia bijuteriilor pe care le veți purta toată viața!

Alegerea rochiei de mireasă poate fi destul de grea, însă designerii te așteaptă cu o gamă variată de modele pe care să le încerci. La Wedding Days, poți proba rochii clasice, tip sirenă sau prințesă, lungi sau scurte, extravagante sau simple, dar și multe alte modele. Tot aici, domnii pot să își aleagă și ei costumul care li se potrivește cel mai bine.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here