Abuzul, prostia si crima au imbracat uniforma statului. Pitipoancele si marlanii Politiei Romane

0
63

Una dintre institutiile statului de drept, tocmai cea care ar trebui sa previna crima si abuzul, este de cateva zile in cercetare publica pentru astfel de fapte. Politisti obtuzi, ingalati, prosti si infumurati, yesmani ai Puterii, bolnavi psihici, infanticide in uniforma care isi executa copiii ca la poligon, intregesc o imagine ingrozitoare a unei Politii bolnave, degradate moral, in care increderea romanilor a scazut simtitor.  

Un prim abuz a fost blocarea conturilor a catorva mii de romani care au criticat Poliţia pe Facebook. Foarte mulţi utilizatori de Facebook au intrat pe pagina oficială a Poliţiei Române pentru a protesta faţă de modul în care a fost tratat cazul românului care şi-a pus la maşină un număr anti-PSD. Ei au lăsat recenzii critice la adresa Poliţiei, câteva zeci de mii în mai puţin de o zi. Imediat după aceea, mulţi dintre ei s-au trezit cu conturile de Facebook blocate, ceea ce reprezinta o grava incalcare a dreptului la libera exprimare.  Supărarea internauţilor a fost accentuată şi de declaraţiile purtătorului de cuvânt. El le-a recomandat sarcastic celor nemulţumiţi să apeleze de acum încolo la rude şi la popi, nu la poliţişti.

Parca pentru a dovedi faptul ca nu numai subalternii sai sunt niste incompetent, seful Politiei Romane a dovedit ca habar nu are de ce I s-au ridicat placutele si I s-a suspendat permisul acelui roman care si-a inmatriculat masina in Suedia cu MUIE PSD. Şeful Poliţiei Române, Ioan Buda, recunoaşte că şoferul cu numere anti-PSD a intrat legal în ţară, dar consideră că gestul său este imoral, ori sanctionarea moralitatii unui om nu intra in sarcina Politiei, ci mai a popii, parafrazandu-l pe individul platit din bani publici care ocupa postul de purtator de cuvant al Politiei Romane.

Mai nou, o pitipoanca in uniforma, cu gene false si trasaturile ascunse dupa un strat gros de maglavait, i-a catalogat pe contribuabili drept…pulifrici.  

De departe cea mai infricosatoare postura in care a fost surprinsa Politia Romana in aceste zile, este cazul Adelei Lepadat, politista care si-a impuscat mama si bebelusul de 6 luni, pe fondul unor probleme psihice. Un tablou sumbru al unei Politii Romane bolnave, care isi permite sa fie sarcastica, sa retina romani pentru ca li se pare unor agenti ca acestia nu sunt destul de morali, sa lipseasca de libertate oameni doar pentru ca au primit o comanda politica sau sa curme vieti nevinovate.  

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − 10 =