Actiune caritabila pentru achizitia de echipamente medicale necesare nou-nascutilor de la Spitalul “Sf. Maria” din Iasi

0
81

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Palas Mall şi clienţii săi vin în sprijinul copiilor aflaţi în suferinţă. Campania „De Paşte, dăruieşte bucurie!”, desfăşurată în perioada 26 martie – 11 aprilie 2015, s-a bucurat de susţinere din partea celor care au dorit să fie solidari cu o cauză nobilă. Astfel, pentru fiecare talon de cumpărături participant la tombola specială de sărbători, Palas a donat către Asociația Salvați Copiii Filiala Iași câte un leu. Suma finală, în valoare de 5.175 lei, va fi direcţionată către Salvați Copiii România, pentru dotarea Spitalului Clinic de Urgenţă „Sfânta Maria” Iaşi cu echipamente medicale destinate nou-născuţilor prematur, în cadrul programului „Fiecare copil contează!”.
Anul acesta, la Iași, ne-am propus să contribuim la dotarea Spitalului Clinic de Urgență pentru copii „Sfânta Maria” cu echipamente medicale pentru nou-născuți. Cu recunoștință, apreciem susținerea și implicarea centrului comercial Palas Mall Iași în demersul organizației de combatere a mortalității infantile. Încă o dată, ni se confirmă că în ceea ce facem pentru cei mai mici dintre cei mai mici este nevoie de implicarea comunității, și, mai ales, că astfel de parteneriate şi campanii publice ne aduc, fără doar și poate, reușita celor propuse. În numele copiilor care vor beneficia de acest sprijin, noi mulţumim tuturor celor care, de Paște, au dăruit bucurie!”, a declarat Corina Mighiu, coordonator program „Fiecare copil contează!”, la Iași.
Ieşenii şi cei care au trecut pragul Palas Mall în această perioadă au fost deosebit de impresionaţi şi au făcut donaţii proprii, în valoare totală de peste 2.000 de lei, la standul Organizaţiei Salvaţii Copiii din mall. Fondurile strânse prin intermediul Palas Mall se vor cumula cu cele colectate deja de filiala Iaşi a asociaţiei pentru achiziţionarea unui ventilator destinat nou-născuţilor, în valoare de 20.000 de euro, şi a unui monitor de funcţii vitale, de aproximativ 14.000 euro.
Aceasta este cea de-a doua acţiune organizată de Palas pentru sprijinirea Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sfânta Maria” Iaşi. În anul 2011, ansamblul urbanistic a amenajat un spaţiu de joacă pentru cei mici, un vestiar şi două grupuri sanitare complet utilate, la parterul spitalului. Zona de joacă a fost dotată cu mobilier în forme şi culori vesele, tobogan, jucării, televizor, DVD pentru desene animate, sistem audio şi sonorizare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here