De Ziua Copilului, Ateneul Național din Iași va difuza online unul dintre cele mai apreciate spectacole pentru cei mici

0
94

Spectacolul pentru copii „Aventuri cu… Dl. Goe”, pus în scenă de actorii Ateneului Național din Iași, va fi difuzat prin live streaming, luni, 1 iunie 2020, de Ziua Copilului.

„Aventuri cu… Dl. Goe”, în regia lui Iulian Ioan Sandu, prezintă o serie de întâmplări din viața de zi cu zi, într-o manieră în care râsul şi buna dispoziţie sunt garantate.

„Ion Luca Caragiale ne provoacă să medităm asupra comicului, să descoperim printre hohotele de râs tristețea eternelor probleme comportamentale și mai mult, ne provoacă să fim mai buni, oferind adevărate lecții de viață, atât de vii și de actuale. Universul lui Caragiale este, de fapt, un spectacol etern, ce punctează cu umor defectele societății noastre, cu scopul de a le îndrepta, imaginația fiind cheia ce deschide un univers nemaivăzut”, spune regizorul Iulian Sandu.

Spectacolul va fi disponibil pentru vizionare în intervalul orar 11.00-20.00 și va putea fi urmărit pe o durată de trei ore de la începerea vizionării. Biletele sunt puse în vânzare la prețul de 10 lei pe https://www.ateneuiasi.ro/class/aventuri-cu-dl-goe-live-streaming/. Fiecare bilet cumpărat reprezintă o formă de prețuire, respect și solidaritate față de artiști în această perioadă.

Durata: 65 minute. Spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 2 =