VIDEO. Activist de mediu din Suceava, atacat de mafia lemnului si de o ceata de tigani, cu Politia de fata

0
69

Daniel Bodnar, un activist de mediu din Bucovina, a fost atacat în timp ce facea un live pe facebook despre furturile de lemne.Omul a fost lovit de mai multe persoane pentru ca încercat să împiedice un transport suspect de lemne. Scena s-a petrecut chiar în fata autorităţilor.

Scena s-a petrecut în momentul în care activistul de mediu făcea live pe Facebook. De față cu polițiștii, mai mulți indivizi s-au năpustit asupra lui, nemulțumiți că transportul suspect de lemne a fost descoperit de activist.

Agresiunile au continuat şi mai târziu. Activistul a fost bruscat de paznicul ocolului silvic, care nu l-a lăsat să intre în curte pentru a asista la măsurători.

La fața locului au ajuns chiar și cei de la trupele speciale pentru a calma spiritele. Rezultatele au arătat că au existat depășiri, însă cantitățile au fost mici. În urma scandalului, polițiștii au deschis dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Agresiunile indreptate impotriva activistului de mediu au capatat aspecte de protest. Zeci de bucovineni au iesit in strada, in zona Sucevita, pentru a protesta impotriva abuzurilor statului, a taierilor de paduri si a mafiei lemnului din subordinea ministrului Costel Alexe

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here