Actrita care i-a furat mintile unui fost primar al Iasului, s-a casatorit cu un fost ministru al Romaniei

0
96

Relația dintre Daniela Nane şi Adrian Cioroianu s-a oficializat! Fosta Miss România și fostul ministru de Externe s-au căsătorit, cei doi formând un cuplu de mai mulți ani, deși au negat acest lucru mult timp. De curând, actrița a confirmat pentru Libertatea că politicianul român i-a devenit soț.

Prezentă la Premiile Gopo, Nane, pentru care fostul primar al Iasului, Gheorghe Nichita, a facut o adevrata pasiune, a venit cu un look total diferit de cum o știam.

Soțul meu a fost cu ideea să mă tund și inițial l-am tăiat puțin mai lung pentru că nu știam dacă o să-mi placă sau nu și după ce m-am obișnuit și am văzut că-mi stă bine, l-am tăiat și mai scurt și arată ca acum. Îmi place, mă simt bine, mă reprezintă, mă simt OK. Pe la 27 de ani am mai fost tunsă așa scurt, cred că acum 10 ani m-am tuns din nou, dar nu chiar atât de scurt, să fiu sinceră, atât de scurt nu a fost niciodată. Oricum părul crește, nu este nicio pagubă ca să zic așa”, ne-a declarat actrița, confirmând în același timp, pentru prima oară, faptul că a făcut pasul cel mare devenind doamna Cioroianu. (foto: Ciao)

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here