Adomnitei a girat o achizitie de un sfert de milion de euro, pentru dotari la Ambulatoriul Spitalului de Pneumoftiziologie din Iasi

0
41

Primul mare contract de achizitii pe care il va incheia Consiliul Judetean Iasi in acest an este cel privind furnizarea de dotari si echipamente medicale în cadrul proiectului „Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Iasi ”. Contractul prevede furnizarea de echipamente medicale de radiodiagnosticare si echipamente medicale de imagistica ecografica.

Valoarea estimata a achizitiei este de 1.125.000 lei, fara TVA, echivalent a 248.481 euro, din care : 950.000 lei pentru Lotul I – echipamente medicale de radiodiagnosticare si 175.000 lei pentru lotul II – echipamente medicale de imagistica ecografica. Printre persoanele care au aprobat bugetul aferent autoritatii contractante, necesar finantarii contractului de achizitie publica, s-au numarat 21 de angajati cu functii de raspundere la nivelul CJ Iasi, printre care si fostul presedinte, Cristian Adomnitei, si cei 36 de consilieri judeteni. Licitatia urmeaza sa fie sustinuta la sfarsitul lunii viitoare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

77 + = 78