Aeroportul International Iasi devine din ce in ce mai provincial! Curse suspendate si zboruri cu intarzieri majore

0
53

Mai multe companii aeriene au suspendat total sau partial, zborurile de pe Aeroportul Internaţional Iași, pentru următoarele două luni, din cauza pandemiei, la care se adaugă condițiile meteo imprevizibile din această perioadă.
Compania WizzAir a anunțat că până la 1 martie suspendă 6 destinații internaționale. Blue Air a anulat două zboruri iar Lufthansa a suspendat zborul de Frankfurt.
Sunt 6 zboruri de la Wizz și două zboruri de la Blue Air. Toate aceste zboruri au fost suspendate doar pe perioada aceasta de ianuarie și februarie, urmând a fi reluate din martie. Au fost anunțate 6 curse noi de către Blue Air de pe Aeroportul Iași și, de asemenea, două curse noi, două destinații noi de vacanță în perioada de vară“, a declarat Romeo Vatră, directorul Aeroportului Iasi.
Peste aceasta situatie, pasagerii care tranziteaza Aeroportul Iasi sunt nevoiti sa astepte ore intregi in aerogara din cauza nesimtirii unor operatori. Astfel, cursa Iasi-Bucuresti ce urma sa decoleze ieri dimineata la ora 11.20, a avut o intarziere de 3 ore. Niciun responsabil al aeroportului sau al companiei care opera acest zbor nu si-a asumat niciun punct de vedere cu privire la inconvenientul creat.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

74 − = 69