Afacere unică în Iasi: cumpărături la domiciliu non-stop

0
101

Începând din această lună, la Iași și în zonele limitrofe funcționează un nou serviciu destinat oamenilor ocupați. Echipa ‘’N-aitimp.ro’’ îsi propune să îi ajute pe cei care, așa cum spune și numele, nu au timp.

Cumpărăturile istovitoare de produse alimentare și nealimentare, achiziția de medicamente de la farmacii, statul la cozi interminabile pentru plata facturilor, transportul rapid de colete mici, dar și închirierea unui șofer nu vor mai fi o problemă. Toate aceste servicii vor fi oferite cu seriozitate și promptitudine, indiferent de oră, de tinerii dinamici care fac parte din această echipă. Comenzile pot fi făcute atât de cei care locuiesc în Iași, cât și cei din împrejurimi.

’Conștietizăm că lipsa timpului este o problemă majoră a zilelor noastre și ceea ce dorim este să oferim cele mai bune soluții pentru ca cei care apelează la noi să câștige măcar câteva ore pe care să le petreacă așa cum își doresc. Am pornit de la ideea că fiecare dintre noi a spus măcar o dată că nu are timp să facă tot ce și-ar dori și vrem ca acest lucru să se schimbe’’, spune Cosmin Ilieș, manager ‘’N-aitimp.ro’’.

Toate serviciile se fac pe bază de comandă, iar în ceea ce privește cumpărăturile, clienții pot menționa de unde să fie achizițioate produsele: supermarket-uri, magazine specializate, piețe, non-stop-uri fast-food, restaurante etc.

Pentru mai multe informații legate de activitatea ‘’N-aitimp.ro’’ puteți accesa site-ul serviciului la următorul link: http://n-aitimp.ro/ , dar și pagina oficială de Facebook a unității: https://www.facebook.com/pages/n-aitimpro/482092111945667?fref=ts

Relații puteți obține și la numărul de telefon: 0756290813 (Cosmin Ilieș, manager)

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here