Afaceristii Iasului, invitati sa investeasca in gaura neagra a sportului iesean

0
92

Cacialmaua numita fotbal iesean traverseaza un nou episod. Dupa ce s-a facut o infuzie de 2 milioane de euro de la bugetul local, numai in ultimul an, primarul Mihai Chirica profita de contextul promovarii echipei in LuperLiga Romaniei la fotbal si, prin intermediul unei patetice scrisori deschise, invita mediul de afaceri iesean sa bage bani in gaura neagra a sportului iesean.
Stimaţi antreprenori,
Vă trimit această scrisoare în fericitul context al promovării echipei Politehnica Iași în SuperLiga României la fotbal, eveniment petrecut duminică, 21 mai, după un parcurs excepțional încununat cu titlul de campioana a Ligii a II-a.
Efortul echipei de fotbal și al conducerii tehnice a fost unul exemplar, calificarea venind la capătul unei munci susținute și al unui devotament deosebit față de culorile clubului de fotbal ieşean. Fără îndoială, promovarea în prima ligă de fotbal a avut loc și în urma unei puternice susțineri financiare din partea Consiliului Local al Municipiului Iași, acesta alocând clubului din Copou suma de aproximativ 2 milioane de euro în anii 2022 și 2023.
Echipă de mare tradiție în fotbalul românesc, Politehnica Iași are în prezent un lot tânăr și valoros, hotărât să facă performanță și la nivelul primei scene fotbalistice a țării. Având în vedere ambițiile clubului fanion al Iașului și provocările viitoarei prezențe în SuperLigă, ne dorim ca Politehnica să devină un club al cetățenilor Iașului, al comunităţii ieşene.
În acest sens, vă adresez invitația de a veni alături de club susținându-l financiar într-o manieră transparentă, deschisă și sinceră, în măsură să-i asigure premisele obținerii de noi performanțe în sezoanele viitoare.
Vă asigur că, în calitate de Primar, voi purta un dialog deschis și permanent în privința modului în care veți decide să investiți în gruparea Politehnica Iași, reiterând faptul că întotdeauna am evitat să amestec politica în activitatea clubului.
Dorința mea de suflet este ca, beneficiind și de sprijinul Consiliului Local al Municipiului Iaşi, să asigurăm echipei de fotbal Politehnica un parcurs de succes în SuperLigă. Modalitatea în care veți dori să susțineți clubul poate fi și sub forma unui contract de publicitate.
În acest moment, Politehnica Iași se află într-un moment fast al istoriei sale. Cu un lot tânăr, puternic motivat, cu mii de suporteri entuziaști, cu sprijinul consistent al autorităților locale, echipa de suflet a Iașului poate urca foarte sus în elita fotbalului românesc.
Pentru a susține această frumoasă aspirație către performanță, vă adresez invitația de a fi alături de acești tineri minunați care fac cinste Iașului.
Încrezător în dorința Domniei Voastre şi a companiei pe care o administraţi de a susține și încuraja drumul spre succes al noii Politehnica Iași, vă mulțumesc și contez pe o reacție favorabilă din partea Domniei Voastre.
Cu cele mai bune intenţii,Mihai CHirica, primar”
.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here