Aflux de debusolati in “partidul penalilor” de la Iasi

0
70

Credibilitatea si anumite valori morale nu mai sunt o virtute in ziua de azi. O demonstreaza si afluxul de oameni debusolati care s-au inscris in ultima perioada in PNL, partid prezidat la Iasi de doi oameni cu grave probleme penale si de moralitate – Costel Alexe si Mihai Chirica. 

Întrunit în ședința săptămânală, Biroul Permanent al Organizației Municipale a PNL Iași a validat nu mai puțin de 122 membri noi, în urma analizării cererilor de înscriere depuse la sediul partidului. Noii liberali fac parte din toate clasele sociale, inclusiv două persoane din diaspora, români care lucrau în Londra și în Dubai.

Marea majoritate a celor înscriși sunt persoane până în 45 de ani și au studii superioare, specialiști din mai multe domenii, dar nepracticanti, care vor sa parvina prin politica. De asemenea, cei mai mulți dintre ei nu au mai făcut politică, dar le plac hotii.

Mă bucur să văd că PNL Iași a devenit o filială în care ieșenii au încredere (!?), în special faptul că tinerii specialiști din orașul nostru au ales să facă politică liberală. Comunitatea noastră, țara noastră au nevoie de cât mai mulți militanți de dreapta, persoane active, independente și educate care doresc să se angajeze pentru un deziderat comun: progresul societății românești. Asta le-am și spus noilor liberali, faptul că România a cunoscut în istorie cea mai bună perioadă a sa numai sub guvernare liberală. Vor fi noi provocări în anii care urmează, suntem la guvernare, dar vom demonstra că suntem capabili să guvernăm Iașul și România cu responsabilitate“, a declarat primarul Mihai Chirica, președintele PNL Municipiul Iași.

Edilul a subliniat că filiala pe care o coordonează și-a deschis larg porțile către toți cetățenii care doresc să fie activi în politică, în special către generația tânără.

Faptul că din ce în ce mai mulți tineri aleg PNL Iași demonstrează că partidul nostru este deschis progresului și doar așa sunt sigur că Iașul va fi pe mâini bune. Dintre noii membri PNL care s-au înscris zilele acestea în partid amintim de studenți la mai multe facultăți, profesori, ingineri, specialiști în domeniul IT, economiști, psihologi, actori, asistenți medicali. “, a mai spus Mihai Chirica.

Marius GAVRILESCU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here