Air Moldova relansează cursa aeriană Chisinău – Bucuresti. Sase curse pe saptamana devin operabile de pe 19 octombrie

0
59

Începând cu data de  19 decembrie 2016 Air Moldova va opera din nou zborul pe ruta Chișinău- București, la tarife începând de la 55 EUR/ sens. Cursa Chișinău-București va fi operată de către Air Moldova cu o frecvență de șase ori pe săptămână, cu excepția zilei de sâmbătă, cu o aeronavă Embraer 190, conform următorului orar:
În zilele de luni, marți, miercuri, joi:
Decolarea din Chișinău 07:00; aterizarea în București 07:50
Decolarea din București 09:00; aterizarea în Chișinău 09:50
În zilele de vineri și duminică:
Decolarea din Chișinău 20:10; aterizarea în București 21:00
Decolarea din București 21:50; aterizarea în Chișinău 22:40
Prețurile pe această cursă încep  de la 55 EUR  pentru biletele într-o direcție și  de la 99 EUR, pentru biletele tur-retur, cu toate taxele incluse.
Biletele pot fi procurate online pe site-ul companiei  www.airmoldova.md, la birourile proprii de vânzări Air Moldova, precum şi de la agenţiile autorizate din România şi de peste hotare.
Pe lângă noua cursă către București, compania aeriană națională a Republicii Moldova operează zboruri directe spre încă 25 de destinaţii: Atena, Antalya, Barcelona, Bologna, Bruxelles, Dublin, Florenţa, Frankfurt, Istanbul, Heraklion, Larnaca, Lisabona, Londra, Madrid, Milano, Moscova, Paris, Roma, Veneția, Verona, Viena, Sankt-Petersburg și Torino la care se adaugă destinațiile sezoniere – Tivat si Rodos. Compania oferă două clase de rezervare – Economic şi Business.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here