AJOFM Iasi cauta plasatori pe piata muncii si traineri pentru somerii din Iasi

0
65

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Iasi organizează, la sediul său din str. Cucu, nr. 1, procedura de atribuire a contractului de achiziție publică pentru “Servicii de informare și consiliere profesională  privind cariera a șomerilor înregistrați în evidența AJOFM Iaşi“.

Obiectul contractului constă în prestarea de servicii de informare și consiliere profesională, care au ca scop creşterea şanselor de ocupare a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, înregistrate la AJOFM Iaşi, care au depus/vor depune cerere în vederea acordării acestor servicii.

Serviciile de informare şi consiliere privind cariera vor fi acordate în mod individual sau în grup unui număr de 150 șomeri înregistrați şi privesc: furnizarea de informaţii privind piaţa muncii şi evoluţia ocupaţiilor; dezvoltarea abilităţii şi încrederii în sine a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, în vederea luării de către acestea a deciziei privind propria carieră; instruirea în metode şi tehnici de căutare a unui loc de muncă.

De asemenea, operatorii economici – furnizori de servicii specializate de stimulare a ocupării forței de muncă acreditați în condițiile H.G. nr. 277/2002, cu modificările și completările ulterioare – vor trebui să asigure, până la finele contractului, și plasarea în câmpul muncii a unui procent de 10% din numărul persoanelor informate și consiliate, iar dintre cele cel puțin 15 persoane ce vor fi plasate în câmpul muncii, cel puțin 6 persoane vor face parte din următoarele categorii: șomeri de lungă durată, șomeri tineri NEETs, șomeri beneficiari de venit minim garantat, șomeri în vârstă de peste 45 ani, șomeri unici susținători ai familiilor monoparentale.

Durata contractului de servicii de informare și consiliere profesională este de 4 luni.

Documentația de atribuire se publică pe site-ul instituției www.ajofmiasi.ro la Secțiunea Informații publice – Legislație – Alte documente sau pot fi solicitată la e-mail: ajofm@is.anofm.ro.

Ofertele se vor depune la sediul AJOFM Iaşi, până în data de 02.04.2018, orele 9.00. Criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate-preț, iar valoarea estimată a contractului este de 105.000 lei, fără T.V.A., de la bugetul asigurărilor pentru șomaj.

Garanţia pentru participare la procedură, în cuantum de 1050 lei, se va constitui fie prin depunerea sa în contul AJOFM Iaşi nr. RO76TREZ4065005XXX000437, fie în numerar la casieria AJOFM Iaşi.

Procedura de atribuire a contractului de achiziţie publică se va desfăşura la sediul AJOFM Iaşi, în ziua de 02.04.2018, începând cu orele 11.00, iar rezultatul evaluării va fi comunicat furnizorilor de servicii participanţi în termen de 2 zile de la aprobarea raportului de atribuire.

Informaţii privind desfăşurarea procedurii se pot obţine zilnic de la sediul AJOFM Iaşi, tel. 0232/254577, fax 0232/264682, e-mail: ajofm@is.anofm.ro, persoană de contact: Vasilică Ana.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

80 + = 86