ALDE si PMP, sub nivelul de organizare al PRU in teritoriu. Performanta PRU – acoperire de 100% a celor 98 de UAT-uri

0
68

In doua saptamani de zile, PRU Iasi a reusit performanta de a-si acoperi filialele din toate cele 98 de unitati teritorial administrative din judetul Iasi, reusind sa depaseasca, din punct de vedere organizatoric, formatiuni precum ALDE sau PMP.
Recent, la Pascani am deschis o filiala si avem responsabil cu tot ce inseamna comune limitrofe Pascaniului. La nivelul Iasului avem 10-12 procente in acest moment. Daca o sa reusim sa luam 35-40 de mii de voturi, inseamna ca acest partid va avea cel mai important scor la nivel national si Iasul va avea o putere foarte mare in cadrul partidului si apoi in cadrul Parlamentului. Speram ca aceasta campanie sa ne dea o sansa sa depasim scorul national de 5 procente, sa devenim astfel un partid parlamentar, iar apoi, sigur ca se va discuta si guvernarea“a declarat Gheorghe Nichita, liderul PRU Iasi.
Spre deosenire de uriasul aparat de partid care i-a stat la indemana nu demult, cand Gheorghe Nichita ocupa functia de lider al PSD, acum, aceasta munca este facuta cu o mana de oameni a caror competente le depasesc cu mult pe cele ale partidelor enuntate in titlu, printre care fostul lider sindical de la BNS, Doru Alexandrescu, Adina Rusu, nutriţionist-dietetician, inginerul Ioan Moldoveanu, fostul parlamentar si sef al ISJ Iasi, Mihai Dumitriu, fostul purtător de cuvant al Consiliului Judeţean Iaşi, Sebastian Gică Tătaru, juristul economist Marian Russo, directorul Regionalei CFR Iaşi, Constantin Axinia, teologul Andrei Olaru, agronomul Vasile Popescu tehnicianul Constantin Sarghi Palaghiu sau profesorul Ioan Tonel Cazacu, fost director la Tehnopolis.
Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here