Alegeri pentru sefia Colegiului Medicilor. Deputatul Tudor Ciuhodaru, al doilea iesean care candideaza pentru functia de presedinte

0
79

Astazi, 29 noiembrie, dar si pe 30 noiembrie şi 1 decembrie, medicii urmează sa aleaga, prin vot secret, noua conducere a Colegiului Medicilor din Romania (CMR). Printre cei care sunt inscrisi in cursa pentru presedintia Colegiului Medicilor se afla si deputatul Tudor Ciuhodaru, care a anuntat ca dorește condiții de muncă adecvate pentru medici, salarizare corespunzătoare și desființarea “feudelor baronilor din sănătate”.
Modul de organizare, de la stabilirea datei, a comisiei electorale, a modului de validare a candidaţilor până la durată desfăşurării are un singur obiectiv: menţinerea pe funcţii sine die a celor a celor ce au condus Colegiu timp de două mandate fără să facă ceva bun şi pentru tine. Organizaţia noastră profesională a devenit un alt colector de taxe şi un instrument coercitiv servind adesea interese de grup sau personale. Acum e momentul să decizi ce este mai bine pentru tine. De aceea candidez la conducerea Colegiului.Sunt multe de schimbat: condiţii de muncă adecvate, salarizare corespunzătoare şi desfiinţarea feudelor baronilor din sănătate. E momentul să punem presiune şi să fim respectaţi de guvernanţi! E momentul ca cel care conduce acest Colegiu să lupte pentru tine. Poţi sta acasă sau poţi alege pe cineva care a dovedit că ştie, poate şi vrea să te reprezinte”, este mesajul lui Tudor Ciuhodaru.
Daca va castiga presedintia Colegiului Medicilor, Tudor Ciuhodaru va fi al doilea iesean care preia conducerea acestei structuri, dupa Vasile Astarastoaie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here