Alianta USRPLUS Iasi si-a desemnat candidatii pentru Parlamentul României

0
69

Pe listele pentru Senat și Camera Deputaților pe care Alianța le va depune în județul Iași se regăsesc atât parlamentari cu un mandat la activ, cât și candidați noi, oameni care vin din mediul privat, din societatea civilă sau din lumea academică.

Candidații USRPLUS sunt oameni competenți și integri care merită din plin încrederea ieșenilor. Mai mulți reprezentanți ai partidelor noi în Parlament înseamnă o șansă în plus pentru Iași și pentru Moldova. Vom avea o voce mai puternică în Legislativ și vom susține mai eficient proiectele de infrastructură, în special Autostrada A8, și proiectele pentru dezvoltarea întregii regiuni”, a declarat Cosette Chichirău, președinte USR Iași.

Știm cu toții că USRPLUS este o alternativă reală la PSD. Candidații noștri sunt oameni competenți, profesioniști în domeniile lor de activitate, care vor reprezenta ieșenii și întreaga regiune cu cinste și responsabilitate în Parlamentul României. Marile proiecte de infrastructurã nu pot fi realizate fãrã o clasă politică nouă, care să lucreze pentru toți cetățenii României”, a declarat Monica Berescu, președinte PLUS Iași.

Candidații USRPLUS în alegerile parlamentare din acest an sunt:

Camera Deputaților

Cosette Chichirău (USR)

Monica Berescu (PLUS)

Filip Havârneanu (USR)

Daniel Dîscă (USR)

Emanuel Zanoschi (PLUS)

Mihail Bogdan (USR)

Radu Șoimaru (PLUS)

Felix Fiscutean (USR)

Florin Bodnar (PLUS)

Andrei Popescu (USR)

Gabriel Toma (PLUS)

Elvis Grigorovici (USR)

Senat

Marius Bodea (USR)

Cristi Berea (PLUS)

Cristina Fântână (USR)

Radu Nechita (PLUS)

Dan Lungu (USR)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here