Aliantele cu Bodea, respinse pana si de partidele de 2 procente. “Propunerea lui Bodea este ipocrita si neserioasa”

0
61

Partidul „Forta Moldova”, una dintre ultimele formatiuni aparute pe scena politica locala, a anuntat respingerea propunerii, catalogate ca fiind “neserioase si ipocrite” a PNL Iasi si a candidatului său, Marius Bodea, de a adera la o alianta politica.

Partidul Național Liberal are o mare culpă privind situația politică actuală din Municipiul și Județul Iași și din întreaga țară! Să nu uităm că Partidul Național Liberal a cauționat, alături de PSD, cea mai mincinoasă, mai coruptă și mai nocivă alianță politică, care a condus vreodată România si anume USL! Această coaliție a votat Legea 115/2015 a alegerilor locale, o lege nedemocratică și nedreaptă care stabilește alegeri într-un singur tur de scrutin și barează orice tentativă de înnoire a clasei politice!

La Iași, USL, sub conducerea „baronilor locali”,  Relu Fenechiu, Cristian Adomniței  și Gheorghe Nichita, oameni cu grave probleme penale,  a lansat sloganul mincinos „ USL iubește Iașul” și au promis, printre alte minciuni electorale: Autostrada Iași-Tg. Mureș, Spitalul Regional de Urgență si Centru internodal de transport.

Nici una dintre aceste promisiuni nu s-a concretizat iar USL-ul local a fost preocupat doar de o campanie intensă de devalizare a banului public, în urma căreia Primarul și Președintele Consiliului Județean, susținuți de PSD, Gheorghe Nichita respectiv Cristian Adomniței, au fost arestați preventiv și ulterior trimiși în judecată!

De accea considerăm propunerea domnului Marius Bodea ipocrită și neserioasă, o adevărată cursă pentru candidații serioși și onești care chiar reprezintă o nouă clasă politică! Pe lângă faptul  că PNL nu mai reprezintă dreapta adevărată și ar trebui să-și responsabilitatea greșelilor politice comise anterior adică eventual să-și retragă propriul candidat, propunerea este și tardivă, căci deja buletinele de vot s-au tipărit!

Alianțele politice se fac înainte de campania electorală sau înainte de turul II, care datorită inclusiv votului dat de PNL Legii 115/2015, în Parlament, a fost desființat”, este declaratia lui Traian Ranja, presedinte interimar „Forta Moldova”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here