Alin Moldoveanu, învingător la Haga! Sportivul iesean a castigat medalia de aur in fata a 39 de tragatori

0
62

La sfârşitul acestei săptămâni sportivul Alin Moldoveanu, legitimat la clubul sportiv Omega Tehntoton a participat la grand prix-ul de la Haga, competiţie tradiţională în circuitul de tir sportiv pentru categoriile pistol cu aer comprimat şi puşcă.
La categoria puşcă aer comprimat 10 metri, sportivul român a câştigat medalia de aur, dupa ce în prealabil reuşise să acceada în finală cu cel mai bun rezultat. Competiţia a reunit la start peste 40 tragători din toată lumea.
Un rezultat bun a obținut și Roxana Tudose, de asemenea, legitimată la clubul Omega Tehnoton- Steaua, care a câștigat medalia de bronz la proba de pușcă feminin.
Românii dovedesc din nou că, prin muncă și antrenament, se obține performanță. Este un sport care prinde din ce în ce mai mult contur la Iaşi. Am reusit să creăm aici una dintre cele mai moderne baze din România care ne permite să organizăm competiţii internaţionale de anvergură. De altfel, următoarea ediţie a Grand Prix-ului de la Iaşi va reuni pe tabloul principal 6 campioni olimpici care au participat la olimpiadele de la Londra şi Rio de Janeiro” a declarat Maricel Popa.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

37 − 30 =