Amanta Mistretului din Schitu Duca, pasata lui Chirica la „serviciul de protocol”

0
87

O functionara a Primariei Schitu Duca a fost angajata pe sub mana in Primaria Iasi, pentru a scapa de amenintarile cu scarmanatul, daracitul si torsul coafurii, venite din partea consoartei primarului Mihai Mihalache, zis Mistretul. Gura satului vorbeste ca amenintarile ar fi indreptatite, deoarece sotia Mistretului l-ar fi prins pe acesta cu coltii infipti adanc in carnea macra a tinerei angajate.

Toate angajatele sunt ale lui. Una cu care o avut relaţii acu, ultima oară, Petronela Lupu, o dus-o la primărie, la Chirica, la Iaşi. A băgat-o la Protocol acolo, că la Schitu Duca nu mai putea să stea de vorbe. O prins-o chiar nevasta primarului în fapt. Vecinii de lângă Primărie or văzut când Angela, sotia primarului, o stricat uşile la primărie cu ranga si l-o gasit pe Mihalache inauntru cu asta. O iesit in fata Primariei si si-o rupt hainele de pe ea, saraca, ca multe i-a mai rabdat nemernicului ala de cioban”, declara o consiliera locala din Schitu Duca, afirmatii sustinute si de alti localnici.

Potrivit declaratiei de avere, Petronela Lupu a incheiat raporturile de munca cu Primaria Schitu Duca si s-a „transferat” la cea din Iasi, pe functia de consilier asistent in cadrul Biroului Secretariat Tehnic al Consiliului Local Municipal Iasi. Are un copil cu tata natural, pentru care primeste o indemnizatie de 6000 de lei si o alocatie de 2312. In rest, este saraca lipita pamantului, declaratia de avere fiind precum testul unui chiulangiu, imaculat ca omul de zapada.

Radu SEICARU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here