Amfiteatrul Palas deschide stagiunea spectacolelor în aer liber: „Dineu cu proști”, „Făt Frumos din lacrimă” și concerte live, propunerile din această săptămână

0
62

Pe lângă soare, vacanțe și zile petrecute împreună cu prietenii, vara aduce în Amfiteatrul Palas piese de teatru și concerte. Începem stagiunea spectacolelor în aer liber, în această săptămână, cu reprezentațiile „Dineu cu proști” și „Făt Frumos din lacrimă”, puse în scenă de actorii de la Ateneul Național din Iași și deschidem lista concertelor cu show-ul copiilor de la Petran Music School și concertul artistului internațional Cali.

Miercuri, 9 iunie 2021, în Amfiteatrul Palas, de la ora 19.00, se ridică cortina pentru actorii Ateneului Național din Iași, care vor pune în scenă piesa de teatru „Dineu cu proști”. Un recunoscut editor, Pierre Brochant, organizează în fiecare miercuri câte o cină, unde fiecare invitat trebuie să aducă câte un „prost”, care este încurajat să vorbească ore în șir despre viața lui, iar la final este selectat un câștigător. Însă miercurea aceasta Pierre are parte de o surpriză. Vino să afli ce se întâmplă la „Dineu cu proști”!

Cei mai mici sunt și ei așteptați la teatru, în Amfiteatrul Palas. Duminică, de la ora 12.00, copiii vor afla povestea lui „Făt Frumos din lacrimă”. O reprezentație ce are la bază un basm despre curaj, lupta dintre bine și rău, dar și despre maturizarea personajului principal. Prezintă-i celui mic eroii copilăriei tale! Biletele pentru piesele de teatru se pot achiziționa de pe pagina Ateneului Național din Iași.

Pe lângă piesele de teatru, publicul ieșean se poate bucura și de muzică live. Astfel, sâmbătă, 12 iunie, cursanții de la Petran Music School vor încânta publicul cu vocea, acordurile de chitară, pian sau tobe de la ora 10.00. Duminica aduce în Amfiteatrul Palas un spectacol susținut de cântărețul și compozitorul internațional Cali. Descoperă cum se împletesc ritmurile muzicale cu accentul franțuzesc, de la ora 19.00. Spectacolul este organizat de Institutul Francez din Iași, iar intrarea este gratuită.

Vino la Amfiteatrul Palas și bucură-te de spectacolele în aer liber!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here