Analfabeta de la Cultura, gafa pe masura pregatirii – in locul lui Vasile Pogor, Raluca Turcan l-a inventat pe Vasile Ponor

0
272

Raluca Turcan a făcut public, într-o conferința de presă, programul de la Iași, numai că a comis o noua gafa, pe masura precarei pregatiri. În loc de Vasile Pogor, Raluca Turcan a spus că va vizita muzeul Vasile Ponor. A fost corectată de primarul municipiului Iași.
În același timp, am vizitat și sediul Filarmonicii și felicit primăria și Consiliul Județean pentru că au accesat fonduri europene pentru refacerea sălii de spectacole. Mi se pare o clădire emblematică, cu rezonanță aparte și cred că este de bun augur ca Iașul să își îmbogățească patrimoniul cultural și cu o nouă sală de spectacole pentru Filarmonica din Iași. Voi vizita și două muzee, care, de asemenea, se află sub autoritatea administrației locale, Muzeul Municipal Regina Maria și Muzeul Vasile Ponor”, a spus Raluca Turcan la Iași.
Vasile Pogor (1833, Iași -1906) a fost om politic, publicist și poet român, care a îndeplinit în mai multe rânduri funcția de primar al municipiului Iași.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 88 = 98