Andre Rieu susține șapte concerte în România. Ce NU AU VOIE să facă spectatorii

0
75

Vineri, în Piaţa Constituţiei din Capitală, se va desfăşura una dintre cele mai mari producţii muzicale organizate vreodată în România. Primul concert al violonistului André Rieu în România, din seria celor şapte reprezentaţii programate în intervalul 5-14 iunie, va fi prezentat publicului de pe o scenă imensă amplasată în faţa Palatului Parlamentului, informează un comunicat al organizatorilor.
Regulile de acces stabilite de organizatori sunt valabile pentru toate cele şapte zile de concert şi se adresează tuturor participanţilor:

– Accesul publicului se va face începând cu ora 18.00, pe cele două intrări amenajate în Bulevardul Libertăţii: intrarea dinspre Parcul Izvor şi cea dinspre Bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie). Spectatorii vor fi ghidaţi de voluntari către zona şi locurile specificate pe bilete.
Organizatorii recomandă venirea cât mai devreme la eveniment, pentru a evita pe cât posibil aglomeraţia de la porţile de acces.
– Biletul achiziţionat pentru concert permite accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului. Cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou. Accesul copiilor cu vârste de până la 2 ani este gratuit. Ceilalți trebuie să plătească bilet de intrare.
– Ultimele bilete rămase disponibile, în special pentru concertele din zilele de 5 şi 7 iunie, vor putea fi ridicate şi achiziţionate de la punctele de vânzare de bilete amplasate în dreptul celor două intrări principale și prin intermediul reţelei Eventim şi al platformei online www.eventim.ro.
– În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle şi deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi şi mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, rucsacuri, bagaje voluminoase, lasere etc.
– Este interzis să se efectueze fotografii sau materiale video în scopuri comerciale fără acordul explicit din partea organizatorului. În caz de nerespectare, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto şi video până la sfârşitul concertului şi de a şterge înregistrările video şi/sau audio.
– Agenţii de pază vor percheziţiona în detaliu fiecare persoană, iar orice obiect interzis descoperit în urma verificărilor va fi oprit şi păstrat în garderoba amplasată în zona de acces.
– Nu va fi permis accesul cu umbrele. În caz de ploaie, fiecare spectator va avea asigurată pelerină de ploaie, acestea fiind amplasate sub fiecare scaun. În zona de concert, spectatorii vor avea acces la bar în punctele special amenajate.
– Pe toată durata concertului, spectatorii vor avea la dispoziţie puncte medicale pentru asigurarea primului ajutor, în caz de urgenţă. Se vor respecta cu stricteţe instrucţiunile şi indicaţiile angajaţilor organizatorului şi cele ale pompierilor.
– Organizatorul evenimentului nu poate fi făcut responsabil pentru vătămările şi prejudiciile materiale sau de orice altă natură. Organizatorul îşi rezervă dreptul să refuze continuarea participării la eveniment persoanelor care reprezintă un pericol pentru siguranţa şi confortul celorlalţi. În toate cazurile neprevăzute de acest regulament, măsurile necesare vor fi luate de organizator.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here