Andrei, baietelul de 3 ani bolnav de leucemie, duce o lupta contra-cronometru pe care o poate castiga. Iata cum il poti ajuta

1
60

Povestea lui Andrei, copilul de 3 ani grav bolnav de leucemie, care are mare nevoie de ajutorul nostru a inmuiat inimile oamenilor din intreaga tara.

Medicii spun ca baiatul nu va supravietui fara tratament pana in primavara, iar parintii sai duc disperati o lupta contra-cronometru. Au gasit leac pentru suferinta lui in Cehia, insa au nevoie de 80 de mii de euro.

Pentru cei care vor si pot sa il ajute pe Cristian-Andrei Rinder, conturile bancare sunt:

RINDER BIANCA ANDREEA (mama copilului)

RO53INGB0000999901158234 (RON-ING)

RINDER IONUT (tatal copilului)

RO37RNCB0718113242590001 (EUR – BCR)

RO10RNCB0718113242590002 (USD – BCR)

Cod Swift: RNCB RO BU

Prieteni, rude sau apropiati, cu totii au speranta ca Andrei va fi in cele din urma salvat.

Pentru ca nu au reusit inca sa stranga toata suma necesara, parintii i-au rugat pe medicii din Cehia sa-i lase sa plateasca in rate, iar luni vor primi un raspuns.

Timpul este scurt si asteapta ca luni sa se intruneasca comisia de la spitalul din Cehia sa vada daca ii primesc macar cu o parte din suma. Medicii nu au zis un timp, dar el e foarte slabit si nu stim cat o sa mai reziste“, a spus Cristina Bejinariu, bunica copilului.

Vara trecuta baietelul a fost diagnosticat de medicii din Iasi cu limfom Burkitt, o forma rara de leucemie. Baietelul a facut mai multe cure de chimioterapie, la Iasi si Timisoara. Boala s-a dovedit insa extrem de agresiva. Disperati, parintii lui Andrei au scris la clinici din toata lumea in cautarea unui tratament pentru fiul lor. Au gasit speranta la un spital din Cehia, dar tratamentul costa 80 de mii de euro. Campania de ajutorare se deruleaza si pe Facebook, iar pana acum s-au strans 15.000 de euro.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here