ANI verifică averea lui Mihai Chirica după dezvăluirile făcute in presa locala

0
61

Agenția Națională de Integritate a luat la puricat averea lui Mihai Chirica, primarul Iașului, după ce Reporter de Iasi a arătat că edilul a trecut pe numele fiului lui o proprietate de 250.000 de euro în centrul orașului.

Agenția Națională de Integritate a început verificarea averii lui Mihai Chirica, primarul municipiului Iași, după ce REPORTER a publicat o serie de anchete privind afacerile imobiliare ale familiei acestuia. Investigația a început în urma unei autosesizări, informează realitatea.net.

Reamintim faptul ca Reporter de Iasi a scris, miercuri, că Mihai Chirica este beneficiarul unei tranzacții imobiliare de 250.000 de euro făcute pe numele copilului său de 11 luni, reprezentat de bunica pensionară. Familia primarului a cumpărat un teren de 836 mp în cartierul ieșean Sărărie, la 100 m de Bolta Rece.

Copilul apare în autorizația de demolare a imobilului de pe această proprietate, o scăpare a celor din Primăria Iași, firul de la care a plecat investigația REPORTER.

Achizițiile din ultimul deceniu ale lui Chirica se ridică la o valoare reală, în momentul achizițiilor de aproape 700.000 de euro, iar valoarea de piață, în acest moment, depășește 1 milion de euro. În tot acest timp, veniturile primarului au fost de 10 ori mai mici.

Citește întreaga investigație aici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here