În ansamblul Palas s-a inaugurat Beraria Restaurant Czech In- Resto Brewery

0
73

Cu o prezență pe piața ieșeană de peste 5 ani, Grupul HoReCa “La Corniche” și Staropramen, berea pragheză numărul 1 în lume, au inaugurat în cadrul ansamblului Palas din Iași un nou concept de berărie restaurant, un loc surprinzător, cu experiențe pline de gust, care merg dincolo de savoarea berii.

Atât prin designul interior, cât și prin tematica produselor de bucătărie și bar, Czech In – Resto Brewery își propune să ofere o experiență plină de gust, completată de savoarea berii, pentru clienții ieșeni și pentru turiștii aflați în frumosul oraș din inima Moldovei.

„Czech In – Resto Brewery este locul prin care aducem mai aproape de ieșeni atmosfera berăriilor pragheze. Este un spațiu cu o personalitate distinctă, în care gustul berii se împletește armonios cu preparatele din meniu, dar și cu un concert sau o piesă de teatru. Este felul nostru de a spune că o bere bună se savurează în compania celor dragi și a unor experiențe memorabile”, a declarat Teodora Agafiței, Brand Manager Staropramen.

„Czech In – Resto Brewery completează armonios și firesc gama de produse și servicii pe care grupul HoReCa “La Corniche” le promovează pe piața ieșeană prin intermediul locațiilor în care operează: Madison Bistro & Lounge, Fenice Palas, Tribeca Pub & Charcoal Grill, La Corniche – Cafe & Lounge și The Beach Bar by Corona. În noul restaurant berărie din inima orașului ne dorim să creăm un spațiu în care toți clienții din zona corporate să găsească o cale de deconectare, atât în pauzele de prânz, cât și la sfârșitul programului. Un alt concept pe care îl introducem, în tot ceea ce înseamnă petrecerea timpului liber în Iași, este acela de family pubing – perfect în weekend pentru familie și toți cei dragi”, a declarat Alexandru Maximilian Crețu, unul dintre cei doi fondatori ai Grupului HoReCa “La Corniche”.

Meniul de mâncare reprezintă o adevărată invitație la experiențe savuroase, atent creat după rețetele lul Chef Denis Carculea și ale lui D’Artagnan – Alex Petricean. Chef Denis Carculea este lincențiată în științe gastronomice și artă culinară la Basque Culinary University din Spania, cu stagii în locații renumite din lume, printre care amintim Restaurantul “El Celler de Can Roca” ( 3 stele Michelin) și Restaurantul “Dos Cielos” ( 1 stea Michelin).

Pentru Czech In – Resto Brewery a creat patru preparate, pe care le veți găsi sub denumirea de Staro Dish. Fie că vorbim despre cotletul de porc servit cu varză albă și castane coapte, puiul crocant umplut cu șuncă și cașcaval afumat, păstrăvul la cuptor servit alături de cartofi și sos de legume sau de fălcuța de vită cu ciuperci de pădure, toate vor oferi o experiență culinară desăvârșită. Pe lângă aceste patru tipuri de preparate speciale, meniul conceput de Chef Denis Carculea cuprinde multe alte rețete delicioase, pregătite cu ingrediente proaspete, locale.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here