Antropofagii PSD Iasi isi mananca din nascatoare. Un molau si un oier se iau la tranta pe cadavrul PSD

0
71

Slugoiul Maricel Popa, liderul PSD pe Iasi, odata ce si-a pierdut obiectului muncii, prin rapirea din peisajul public, pe 3 ani de zile, a celui mai rosu dos de Teleorman, a inceput sa isi foloseasca limba intr-o cvasicoprocultura articulata, emitand apeluri disperate catre bipezii tehui din partid.  Disperarea bipedului gangav a sunat de un patetism macabru, amintind de discursul lui Iliescu in fata minerilor dupa ce batasii din grotele patriei au dat la cap intelectualilor si au rupt coastele si plamanii firavei democratii din Piata Universitatii.

Prima iesire publica de dupa dezastrul din 26 mai a argatului lui Dragnea s-a produs pe fondul unei ofense aduse de un oier din judetul Iasi, Mihai Mihalache pe numele sau de aport, care i-a cerut demisia.

Redam integral mizeria de mesaj de sorginte stalinista:

Organizaţia Judeţeană a PSD Iaşi a luat act de declaraţiile primarului comunei Schitu Duca, Mihai Mihalache, şi, prin vocea preşedintelui Maricel Popa, transmite un îndemn la calm şi echilibru către toţi membrii şi simpatizanţii social-democraţi.

Nu mă mai miră nimic din declaraţiile primarului de la Schitu Duca. Nu sunt de acord cu modul în care Mihai Mihalache înţelege să îşi exprime nemulţumirile sau oportunităţile politice ulterioare. În PSD Iaşi nu mai este nevoie de ură și dezbinare. Vrem să formăm o echipă cu toți cei care sunt interesați de binele partidului și nu, doar, de bunăstarea personală. Vrem să creăm un grup puternic capabil să facă față competițiilor electorale care vor urma. Oamenii s-au săturat de circ și scandal politic. Dacă îmi aduc bine aminte primarul de la Schitu Duca este recomandat mai degrabă de acest gen de comportament, fiind în permanent conflict cu toți cei care au condus la un moment dat această organizație.

În ceea ce priveşte rezultatele obţinute la alegerile europarlamentare. Bineînţeles că  vom efectua analizele necesare, vom trage concluziile de rigoare şi vom puncta soluţiile care se desprind, pentru că trebuie să mergem mai departe. Sigur că scorul politic obţinut nu ne mulţumeşte, dar să nu uităm că Iaşul va avea un reprezentant  la Bruxelles.

Mesajul meu este să avem răbdare, să rămânem uniţi şi să continuăm procesul de reconstrucţie a PSD Iaşi, partid care a trecut prin nenumărate momente dificile în ultimii 3 ani. Proiectul nostru politic vizează ducerea la îndeplinire a obiectivelor asumate de PSD Iași prin programul local de guvernare în 2016. Până acum suntem în grafic și le promit ieșenilor că voi fi la fel de preocupat și în următorii ani la Consiliul Județean pentru a finaliza cât mai multe dintre proiectele demarate. Am promis 1 miliard de euro, am adus până acum 720 de milioane de euro, bani care se regăsesc în proiecte în diverse stadii de realizare.

În perioada de precampanie şi în cea de campanie electorală am vorbit noi, oamenii politici. Cei aflaţi la Putere am explicat ce am făcut pentru oameni şi pentru bunăstarea lor. Ceilalţi au adus propriile propuneri şi proiecte. Duminică a fost rândul electoratului să se exprime. Prin vot. Pentru că asta este, în fapt, esenţa democraţiei. Chiar dacă scriptic sunt partide cu rezultate bune şi partide cu rezultate mai modeste, îmi place să cred că marii învingători ai scrutinului sunt românii.” a declarat Maricel Popa.

PSD Iaşi precizează faptul că parlamentarii ieşeni, consilierii judeţeni şi primarii social-democraţi sunt în acord cu poziţia exprimată de preşedintele Maricel Popa”.

No comment!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here