ApaVital deverseaza dejectiile in raul Vamasoaia. Cum fac ciubuc din cacat angajatii societatii care are director platit cu 8 mii euro pe luna

0
187

Angajatii de la ApaVital au fost surprinsi in aceasta dimineata in timp ce deversau dejectii umane in raul Vamasoaia. Un individ albinos, angajat ca sofer pe o vidanja a societatii din subordinea Consiliului Judetean Iasi, a fost surprins in fapt de un iesean.
Asa stie RAJAC (N.R. ApaVital) sa isi faca treaba! Deverseaza dejectii in raul Vamasoaia, de pute toata zona, si ai este si tare in gura dupa ce a facut lucru asta si a inchis strada“, a scris pe pagina de facebook ieseanul Andrei Laurentiu, cel care l-a surprins in flagrant pe angajatul ApaVital.
Locuitorii din zona sustin ca nu este prima oara cand cei de la ApaVital recurg la golirea vidanjelor in albia raului Vamasoaia, pentru a mai opera o golire de fosa septica fara ca operatiunea sa treaca prin contabilitatea societatii. Ei bine, asa se ozonizeaza un cartier intreg si se polueaza mediul, atunci cand angajatii unei societati care are director cu salariu de 8 mii euro pe luna fac cate un ciubuc din cacat.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here