Artista Andreea Banica acuza ca a fost hartuita sexual pe Aeroportul din Iasi: „Am fost pipăită pe sâni! Da, verificată dacă am silicoane probabil. Un aeroport cu o conducere de ras”

0
166

Andreea Bănică a expus pe rețelele de socializare situația ireală pe care a trăit-o, în cursul acestei după-amiezi, pe aeroportul din Iași. Cântăreața a venit în Iași, pentru a susține un concert, însă, odată ajunsă la Terminalul Sosiri, a constatat că șoferul nu poate intra cu vehiculul în zona aceea. De altfel, nu a fost singura în această situație, după cum mărturisește pe Instagram. Iată mai jos, în articol, ce a spus artista.
Andreea Bănică a explicat, pe internet, prin ce situație a trecut pe aeroportul din Iași, în cursul acestei după-amiezi. Cântăreața a mărturisit că, odată ajunsă la Terminalul Sosiri al aeroportului, a constatat că șoferul care urma să o preia nu a putut intra cu vehiculul în zona respectivă. În acest sens, cântăreața a încercat să caute mai multe răspunsuri, să afle de ce nu este posibil acest lucru, având în vedere că în trecut a mai fost preluată cu mașina de la terminal. Dar o parte din întrebările ei au rămas fără răspunsuri. În cele din urmă, a fost îndrumată de o persoană către autobuz.
Autobuzul urma să îi lase pe pasageri într-o parcare. Enervată de condițiile aeroportului, Andreea Bănică și-a amintit de o altă situație pe care a trăit-o, tot în același loc. Mai cu seamă, artista a susținut că a fost pipăită în zona bustului, în urma unui control corporal.

„Este ireal!!! Sunt mulți neștiutori ca mine în acest autobuz. Nici măcar nu știu unde ne duce… Aeroport cu o conducere de râs, cu oameni care dau din cap și nu știu nimic, care nu au nici o răspundere! Este anormal să iau un avion până aici și să fiu pusă să trag de bagaje prin autobuze, pentru că nu poate ajunge mașina să mă ia de la sosiri de unde îi poate lua pe alții culmea, de unde m-a luat de atâtea ori. Suntem luați de proști și tratați ca proștii! Dacă aș fi știut, mi-aș fi făcut alt plan (nu mai zburam sau îmi trimiteam bagajele cu mașina). Nu e prima oară când pe acest aeroport pățesc ceva. Să reamintesc cum mi s-a făcut un control corporal (am fost pipăită pe sâni)!!! Da, exact cum auziți! Verificată dacă am silicoane probabil. Am trecut peste acel episod neplăcut însă observ că pe acest aeroport încă se întâmplă multe nereguli. Nicio informație spre ajutorul oamenilor! Nici una…Una peste alta, sunt minunată de acest respect pe care ni-l oferă cei din aeroportul din Iași. Jur că eu așa ceva n-am pățit”, a scris Andreea Bănică pe Instastory.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here