Asalt în ring la Iași. Direct din Spania, Rafael Chiruta se intoarce sa lupte acasa, la Iasi

0
77

Dupa mai bine de 20 de ani de cand la Iasi nu a mai avut loc o gala de box profesionist, astazi, 18 octombrie 2019, la Sala Polivalenta din Iasi va avea loc Gala de box “Asalt in ring” organizat de GYM BOX prin promotorul Iulian Botez. In ring vor urca 8 boxeri profesionisti ce vor oferi un show pugilistic de exceptie, printre care si revelatia serii, boxerul Rafael Chiruta.

Discret și modest, departe de țară și de preocupările ziarelor noastre de sport, un român despre care am mai scris aici, Rafael Chiruță pe numele său, produce o surpriză uriașă în regatul din care în ultimii ani cei mai mulți boxeri români s-au întors pe sub corzile ringului. Am spus după victoria lui de acum câțiva ani asupra lui Ruben Varon (care a creat o undă de șoc în lumea boxului la momentul respectiv) că Rafael are forță în braț și calități mult peste palmares. Am făcut mai apoi și un interviu cu el, prin care am încercat să-l aduc mai aproape de țară și de oamenii adevărați de box care au mai rămas pe aici”, scria acum doi ani, jurnalistul Cristian Nechita, intr-o cronica sportiva.

Gala profesionista de box va avea loc in aceasta seara, incepand cu ora 20, la Sala Polivalenta din Iasi si va fi transmisă în direct pe PROX.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here