„Asaltul Lupilor”, din nou la Iași. A VII-a ediție a cursei cu obstacole va avea loc din nou în capitala Moldovei, pe 28 iunie 2020

0
70

Spectaculoasa cursă cu obstacole și noroi “Asaltul Lupilor” este organizată de Asociația RunCorp și reprezintă un concept 100% românesc și nu o franciză. Evenimentul constă în parcurgerea de către participanți, a unui traseu de aproximativ 5 km, pe parcursul căruia trebuie să depășească un număr de  obstacole. Obstacolele sunt concepute în așa fel încât să testeze capacitățile fizice și psihice ale concurenților, în deplină siguranță și într-un mod cât mai distractiv.

Anul trecut, participanții au înțeles imediat că este vorba despre un eveniment sportiv non-tradițional, necompetitiv dar care reprezintă o provocare pentru orice persoană. Ieșenii – și nu numai – au format echipe mari și mici pentru a putea participa împreună, indiferent de aptitudinile și condiția fizică, concentrându-se pe ajutorul reciproc și necondiționat între sportivi, pentru atingerea țelului comun – trecerea liniei de sosire de către toți membrii echipei.

“La Iași bate Ceasul Unirii, acest oraș este cu adevărat Capitala Moldovei. Anul trecut, efortul nostru organizatoric a fost mare însă a meritat pentru că oamenii de aici au demonstrat că își doresc astfel de experiențe iar voluntarii și susținătorii din Iași au fost foarte implicați și entuziaști. Am arătat tuturor cât de ușor și de distractiv este să iei parte la o activitate de mișcare fizică în viața de zi cu zi, accentuând astfel importanța activităților fizice pentru îmbunătățirea stării de sănătate. De aceea, anul acesta vom organiza și Asaltul Lupilor Family la Iași, în aceeași zi – pe 28 iunie.” a declarat Christian NISTOR, CEO „Asaltul Lupilor”

În lunile februarie și martie 2020 se desfășoară etapa a II-a de înscrieri urmând ca în luna aprilie să se deschidă a III-a și ultima etapă. Organizatorii au pregătite și pachete corporate (ocazie perfectă de expunere prin branduirea obstacolelor, pentru a  programa activități de team-building, șamd) cât și posibilități de sponsorizare sau parteneriat pentru diferite activități logistice – cum ar fi cazare pentru participanții din alte orașe – sau de promovare, cum ar fi  parteneriatele media sau alte tipuri de colaborare.

Echipele partenerilor pot crea grupuri de antrenament pentru „Asaltul Lupilor” în cadrul cărora să organizeze întâlniri periodice pentru a face sport, un „pretext” pentru o viață sănătoasă promovată intens în cadrul evenimentului.

Evenimentul se va desfășura în cadrul singurului parc natural și de aventură off-road din Nord-Estul României, Enduro Ranch – parcul privat din Iași care a găzduit și anul trecut  renumita cursă cu obstacole.

Marius GAVRILESCU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here