Asistatii Iasului scot praful din Casa Sindicatelor, sefii Primariei marcă banul! Cum sunt cumparati saracii Iasului cu bani de la buget

0
73

Masurile de stanga ale administratiei Nichita isi spun din nou cuvantul. O mie de femei, majoritatea de etnie roma si fara o zi de munca la activ, sunt invitate maine, 7 martie, la Casa Sindicatelor din Iasi, pentru a primi in mod nejustificat, sume de bani de la bugetul local. Practic, romanul munceste si tiganul huzureste!
Manifestarea, aflată la a patra ediție, va începe la ora 13.00 si va consta în acordarea de beneficii de asistenţă socială în bani (câte 100 lei) a 1000 de femei beneficiare de: alocaţie de susţinere, de venit minim garantat, de servicii specializate pentru mame şi copii dar și femei aflate în şomaj, din monitorizarea Direcţiei de Asistenţă Comunitară Iaşi. Programul cuprinde și un spectacolul de muzică si dans sustinut de artistii Casei de Cultură a Studenţilor Iasi”, spun cei din Primaria Iasi.
Distribuirea acestei sute de mii de lei catre o categorie sustinuta numai sa ingroase randurile somerilor, a unei mase de manevra, a infractorilor si dependentilor de serviciile de asistenta sociala, este inca un semnal de alarma asupra moralitatii administratiei Nichita.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here