Asta seara botezam la partid! Nasul Chirica si-a completat echipa de cumatri. Copilul liderului TSD, botezat de „pesedistul momentului”

0
65

Nasul Chirica inca mai are resurse pentru a boteza si cununa prin targul pe care il primareste. Recent, Mihai Chirica a botezat baiatul unui tanar pesedist pe nume Marian Nistor, administrator de patrimoniu la Directia Servicii Studentesti, unde altundeva decat in pepiniera de viitori pesedisti a lui Iacoban. De altfel, Marian Nistor care, printre altele, este si presedinte al TSD Iasi, il are nas de cununie chiar pe combinatorul numarul unu al campusului, respectiv ex-deputatul Sorin Iacoban, cel in umbra caruia tanarul din Comanesti, cu facultatea vesnic in plop, s-a catarat pe posturi, de la referent social, sef camin T17, sef cantina Gaudeamus si apoi sef cazari.

Botezul, felicitarile si cazaciocul s-au desfasurat la Restaurantul Moara de Foc a lui Marian Cretu, un individ cu o reputatie ciobita bine la cap si ferfenita la turloaie, dar apropiat de nasul Chirica, cel care, mai in gluma mai in serios, a promis intr-un cerc de prieteni ca „pre multi are sa naseasca”, mai ales dupa episodul Dragnea.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

82 + = 87