Atat i-a dus capul! BCR IASI Open Tenis, eveniment sportiv de marca, promovat prin cosuri de gunoi in forma de mingi de tenis

0
261

Iasul a fst impanzit de cosuri de gunoi in culori tipatoare, in forma de mingi de tenis. Acest nou kitsch municipal se vrea a marca gazduirea a două turnee internaţionale de tenis (masculin şi feminin) care se vor desfasura, incepand de luni, pe terenurile de tenis de la Ciric. Momentan nu se cunoaşte valoarea de achiziţie a acestor cosuri.
Reamintim faptul ca in perioada 10 – 23 iulie, la baza sportivă Ciric vor concura jucători de top din circuitele ATP şi WTA: turneul masculin va avea loc în perioada 10 – 16 iulie (Concord Iaşi Open), iar cel feminin între 17 şi 23 iulie (BCR Iaşi Open).
„Iaşi Open este unul dintre cele mai aşteptate evenimente din calendarul sportiv din România şi cel mai important eveniment sportiv din zona Moldovei. În prima săptămână Iaşi Open are loc turneul masculin, Concord Iaşi Open – ATP Challenger 100, cel mai important turneu de tenis masculin din România, aflat la a 4-a ediţie, urmat de turneul feminin, BCR Iaşi Open – WTA 125, aflat la 2-a ediţie, al doilea cel mai important turneu de tenis din România”, se arată pe site-ul organizatorilor.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here